大家覺得Sunny幾時會出翻片?

638 回覆
523 Like 44 Dislike

幾時批鬥埋佢 最後全部黃yotuber收皮
pin this
幾乎全部黃KOL收哂皮
若然未報 時辰未到
你開post囉
咩叫統一戰線批鬥扮黃YouTuber
你邊撚到見到佢哋扮黃?
我由佢幾千訂閱睇撚到佢依家
賣nft係佢唔啱 我都覺得唔需要賺錢賺到呢一步
但一樣還一樣啦
係咪一定要置佢於死地先
Mirror 夠幫M記 KFC 各大藍店賣廣告啦
有幾多連登仔另一半冇買佢哋演唱會飛或者無聽佢哋嘅歌?
留返係香港嘅人已經生活得好撚辛苦
仲要比你哋道德判官站係道德高地指住嚟屌
醒吓啦香港人 望望你身邊每日失去緊咩嘢先啦
又想帶風向幫佢洗底,呃小朋友錢唔撚洗承擔後果呀
有人要鬥死班黃YouTuber 一啲都唔出奇
我睇完都屌 不過屌完就算
係睇有幾多連登仔唔會被帶風向
即係食下黃店話自己係黃,原來原來就有免死金牌,偷呃拐騙又好,做幾撚多賤格嘢都好,總之黃就係唔屌得,仲勁撚個黃馬掛
要啦,呢啲YouTuber 抵死

扮黃呃錢
一單還一單,sunny係誠信人格問題

講嗰套,做又另一套,言行不一
呢個不嬲通病黎,由運動開始打敵人嘅永遠都係r痕,因為人地根本唔使理你,打自己永遠都係大大力
杜汶澤以前隻藍屍雞出nft 呃錢,連登仔差唔多一個post都冇屌過
唔好睇連登放得咁大 全部都係一班眼紅既社會垃圾
Sunny YouTube嗰啲留言嘅人全部都係眼紅嘅社會垃圾個個都葡萄Sunny哥哥賺咁多錢先屌佢仲有嗰啲YouTuber,嗰個拍片話Sunny哥哥,肯定係眼紅佢啦
佢繼續安份守己咪可以繼續慢慢搵錢
呢加一野起哂 賤過袋底泥
其實唔理連登班傻鳩就得
連登只係小眾
唔想知

全部黃YouTuber 一個都不能留
認同!!雖然Sunny哥哥啲YouTube片留言入邊俾人屌到仆街最新嗰幾條片嘅負評仲多過正評一倍
快啲收皮啦呢兩條友
連登你expect d咩
只係2019 d人錯覺
高登連登不嬲係社會垃圾聚集地
笑下咪算
只能講 食相太差
咁你咪去做藍屍囉,同佢地一樣只問立場不問對錯乜都撐,藍營簡直係你嘅理想鄉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞