大家覺得Sunny幾時會出翻片?

638 回覆
523 Like 44 Dislike
我覺得佢應該永久退出YouTube了
今次真係好難翻到身
支持繼續鬥死佢哋

仲有嗰個試當真一擔擔,麻煩黃絲們繼續追擊

黃絲們加油,唔好比啲害群之馬有機可乘
娛樂嘢 原來你都會開工
一切皆因NFT而起

用淘實=藍絲,呢啲youtuber block得
Sunny公關災難少少簡介

出咗一條公布自己出Nft片,喺條片不斷提及元宇宙,web3.0, nft,但係講到明自己唔熟悉,長篇大論講點樣入金,但係eth 係啲乜嘢,就叫人Google,成同事去一間nft 兌換店,拎住疊現金,去入錢,跟住條片仲要營造到一個緊張嘅氣氛,其中一個同事話入慢咗搞到換少咗eth,強調不受年齡限制,同埋arhotv 觀眾可以有3%嘅兌換優惠

之後俾人屌到仆街,好快就出咗個道歉片,入邊嘅內容其實聽咗等於冇聽,佢話唔俾18歲購買nft 嘅方法就係去佢哋介紹嗰間兌換店,如果唔夠18歲就冇得用嗰個3%優惠

之後就live 片了

一開始就係咁宣傳,跟住就話會搞ngo,話唔係臨時臨急補鑊先諗出嚟嘅,plan左好耐,之後已經一片罵聲,啲人話要攞牌㗎,要好多文件申請,唔係話你要搞就搞,佢啲員工就開始木口木面。
跟住問多兩問唔識答,就叫佢一個幕後嘅同事答,話係嗰個同事搞嘅,跟住個同事死都唔肯出鏡,擾攘左半分鐘,跟住先走出黎話依壇嘢係應該會計搞嘅
然後最記得有條問題就係問,點樣唔俾18歲以下嘅細路買佢哋嘅nft,佢哋就話用宣傳同埋呼籲,大約係咁嘅意思,跟住開始就有少少起鋼,嘩大家唔好睇小啲小朋友,佢哋有獨立思維,都有權選擇買啲咩唔買啲咩,然後就話自己個Channel小朋友佔嘅比率係極少,如果從後台數據表示,跟住就話不過自己唔會用呢個做藉口,因為有一個小朋友睇佢哋都會為嗰個小朋友負責,然後就開始講後台數據每個年齡層幾多%,然後仲用個手機影埋嗰個後台數據,跟住嗰個哨牙婆態度開始好得戚,然後Sunny叫大家唔好delete留言,你一個人留100個message都可以,總之喺度單單打打嗰啲,然後就完咗

咁到今時今日,嗰個live片都未出現,完全唔遵守承諾

咁隔咗一排之後,就出現臥底,課左$100去咗做日新騎士,入咗dc 日新會議廳,每個月比30幾蚊嗰啲冇資格入嘅,要$100以上先可以入會議廳,咁通常入邊嗰啲都係死忠黎,咁佢哋就講咗好多過分嘅說話,同埋誇大嘅說話
,咁啲對話流出咗之後,第二日凌晨4:00,Sunny哥哥就上連登開post諗住洗白,其中有講到點解唔放live片,就係因為佢覺得自己拍得唔好,所以唔放了
跟住日新間諜瞓醒咗之後,發現sunny creamy 德竟然delete晒5月31號打後會議廳嘅所有對話,跟住俾踢爆,佢就再冇喺連登度出聲了

之後就淘寶事件

依家先講

買咗就啱㗎喇

搵人轉移視線,扮曬尋日嗰條片就係live片

Sunny 哥哥將會定義咩係元宇宙
直播後第二日Sunny的叫春文章

[/quote]

F F緊人哋開好多個Account喺YouTube唱佢哋仲話會拍片講返依件事

嗰個咩黃龍德喺個discord 入邊好搶口太多,cap唔晒但係直播嗰陣成隻死狗咁夠膽出聲
德仔話大家有冇見過錢
Sunny哥哥話NGO唔使搞牌咁直播嗰陣你話會計申請緊嘅?

搵咗最top嘅會計師,同埋大律師

其實NGO都係得個名,你想叫咩都得
By sunny ☀️

只係幫輕少少㗎咋

Sunny哥哥好型

6月14號Sunny上嚟開post,喺佢開post之前已經delete晒所有sunny, creamy,太監德係dc 日新國民會議廳5月31之後嘅所有對話[/quote]

Sunny哥哥又就快想搞第二個NFT
愈亂愈好,睇黃絲們內鬥,不攻自破
好似屎萊姆咁撚樣,潛水一排會出返,不過我諗一出片應該好多人屌鳩佢
好似係佢女朋友既主意

呢個係人格問題 唔關政見事
你帶唔到風向了
都水左幾球啦
慳返啖氣暖胃啦
佢啲頻道受眾大部份都係細路仔
出NFT 根本就係自取滅亡
當食花生
試當真就出得?
真,點解試當真仲可以出片
D錢洗得7788咪出翻黎囉
香港地唔呃人點生存呀

人版
訂造一個淘寶巨大化咕𠱸!
Creamy爽到高潮眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞