大家覺得Sunny幾時會出翻片?

638 回覆
523 Like 44 Dislike
出口長官在哪兒
Arho family 割哂席
Busboy 馬田 全部唔提佢地
仲有希治閣

原來Sunny係新郎隔離
肯認低威覺得佢地有得返生
無話唔可以喎
問需唔需要啫
咁你地覺得需要咪繼續追擊 有料嘅追擊到佢翻唔到身囉
同你班友意見唔一致好似飲左火水咁 咁唔洗討論區啦
我諗大家睇你既對話或多或少會有呢個既感覺
一開始其他人都係屌緊$unny呢個行為唔岩果陣
你就引入「黃」/「藍」去解釋呢樣野
其實呢種呃錢既舉動都唔使分黃/藍架啦
唔岩就係唔岩
唔會因為佢係「黃」, 2019有出過去就代表佢依家咁做有問題
聽其他人講Busboy應該唔係依件事割席
不過我覺得busboy同馬田應該都好多野想講
依家係時候啦,你地有野想爆可以去fb搵

https://www.facebook.com/groups/557071752695355/?ref=share

佢地會幫你
你食撚屎啦,你第一句就屌人鬥黃咁撚樣叫討論呀?
你地唔課金 我點買lv袋
拍片定拍戲?
d火水都係你罐落嚟㗎而家喺度扮無辜
你咁撚無恥嘅警務處招聘緊黑警呀你去你去面試啦
藍嘅撚屌又唔見你地追擊得咁落力
黃嘅cap水就屌到發發聲
呢句鬥乜撚野黃呀
搵錢咁辛苦 唔明D人點解送錢比佢洗 我有錢食下半島唔好 點解要幫佢哋買LV
咁撚樣都唔係叫屌人鬥黃呀?
咁樣你都講得出快撚啲去警務處見工啦
留一句說話唔啱你聽 你條傻鳩上撚左電咁 原來係我落火水
定義黃又係你叫我定義 屌你老母搞撚笑
條撚樣問我點樣定義sunny 個傻鳩黃我唔撚講19唔通講宜家食黃店呀?
都幾荒謬
條女有無5尺
但係由始至終你都冇答我點定義黃喎
喺度講撚埋啲九唔撚搭八
佢出過去live你2019做過d乜呀又
我冇出過去live所以我唔黃係咪?
咁你有冇出過去做live?冇即係你都唔黃啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞