大家覺得Sunny幾時會出翻片?

638 回覆
523 Like 44 Dislike
你好似只係識問人地2019做過咩咋啵
唔係話我套料係咩
我夠明確講左佢抵屌 開頭我都有份屌啦
但洗唔洗一路追擊落去啫
咁我咁樣討論又得路得呀
點買LV 同比租
你殺到咪殺 攞埋啲濕鳩極端例子 正傻鳩
喺淘寶訂貨,然後買俾小朋友

後期唔知係唔係Sunny本人定係佢班騎士,想店主改口供,d杯係台灣生產,可惜店主已經怕咗佢

然後就係佢啲咕臣

應該係熟人搞佢,知道佢邊間店買,知道佢淘寶ID

試諗一下,佢淘寶產品,然後賣出嚟其實係完全冇問題,因為個圖案都係佢設計,佢畫嘅,但係點解依家放落sunny嗰度會有咁大問題呢?就係因為佢成日話自己好黃,唔會用淘寶嘢,又講到為香港發聲左11年,犧牲咗自己嘅安全同埋前途,跟住原來你賣嘅產品都係淘寶,仲要講緊係10倍價錢咁賣返出去
上面有金剛棒
簡單咁講重點在前其實唔係佢用唔用淘寶
即係其實大家都明嘅
要整呢啲周邊嘢就九成都係大陸廠做㗎啦
但係珠玉在前佢自己話唔會用淘寶account都delete埋
會唔會係有少少誤導暗示佢自己整啲週邊產品唔係大陸做呢?
呢個時候俾人揭發咗佢用淘寶落單整周邊
咁佢係唔係打緊自己多嘴巴呢?
一邊呼籲叫人唔好淘寶但係佢自己啲產品就搵淘寶整
咁你答唔答啫戇鳩yes no question嘅假設問題都唔敢答?
佢敢咩
如果因為sunny搞到馬田生意額,睇下會唔會多啲料爆
你係咪甩撚咗p就好撚有優越感呀??
咁撚戇鳩嘅嘢你都講出嚟你真係唔怕俾人笑
呢個係你自己既推測咋
入埋我數做咩
我純粹唔覺得呢條問題有出現既必要
而且都係果句
人係會變
從以前屠龍小隊籌錢生仔讀碩士又好到近期既良心裝修佬又好
呢幾年好多事情都同我地反映咗呢句話
傷心既正正係仲堅持緊「黃」既大家
所以唔明你咁堅持用2019去合理化$unny 2022既行為
明未?
忌廉妹會黐另一位金主架啦
反正佢仲後生,應該仲好屌得下
所以你拎賣NFT 呃人賣淘寶貨 黎同殺人黎比咪on9囉 答答答答你老母西咩 你有料殺到咪試下囉 講就凶狠
你講撚曬你老豆老母姓乜名乜貼埋張相出嚟先再問我敢唔敢啦傻閪
你幾時見到我合理化佢…
都痴線

佢啲圖柒到 左抄右抄
買嗰啲真係正傻閪
問人2019年做過咩,叫人有料就試下殺人
鬥黃!憎人富貴厭人貧!
咁撚樣邊個肯要
唔係求鳩其染個髪化個MK妝就靚
有啲小朋友入左黎,大家將就下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞