大家覺得Sunny幾時會出翻片?

638 回覆
523 Like 44 Dislike
2球點財自啊小朋友
Yuu
香港人好善忘,到年宵就唔記得
view數越來越少啦
佢點止賺兩球啊小朋友
NFT只係冰山一角
而家係NFT /幣 既熊市 出嚟自殺
一日幣市一年股市
咩叫你做緊乜鳩
唔講以為成個元朗得佢一個喺道
利申:在家睇直播
會拍藍絲片
其實諗得太多
佢地平少少當扭蛋咁賣
有閒錢再改路程圖同發展
當買家係死忠
得閒派下福利
可能都唔洗因為哩樣唔識果樣唔識
搞到咁死
不過佢地唔係啲咁既人啦
典型無咁大個頭,戴咁大頂帽
20年就嘈過咁都有得鞭
連登仔屌黃大力過屌藍
紅底奶共嗰啲就恥笑下就算

黃底嗰啲
賺多啲錢又屌人血饅頭
扮黃搵食
諗住低調搵錢又屌人唔表態 偽黃

將黃人標準set到天咁高
做錯少少就話推到人仆街
屌到佢永不番身

我係班藝人都寧願奶共啦
佢屌鳩班觀眾就得
人地屌佢就唔得
好大個光環
都係嗰句啦
奶共嗰班屌尻香港人嗰陣
你咪又係無咁大反應

一個YouTuber
擺到明係黃嘅
比人屌完還擊
就要推到人永不番身

紅底大大方方搵錢
然後比連登仔屌
黃嘅諗住搵下錢
又係比連登仔屌

咁其實以後唔洗再分黃藍啦
反正都係比人屌
Why not both
問題係佢搵錢既方法有問題
係黃既但誠信有問題就唔屌得?
係黃既去呃錢又唔屌得?
依家紅底藍絲搵到既錢係黃絲比架咩
藍絲盲撐唔識是非黑白既就要跟?
Cap晒水呃細路仔錢用淘寶扮靚料呢啲都唔屌得 咁黃圈個人血饅頭風氣咪繼續落去囉 分分鐘藍絲扮黃搵食都得啦
睇清左成件事來龍去脈先講啦 又唔見人搵笑波子嚟屌?
屎家軍: 我地連nft 條水都未cap 到
都係果句 連登一地社會垃圾 唔洗咁勞氣 清
咁要點先係鐵證
叫個賣家同arho出黎開記者會?
係老屈個sunny 咁搶口仲唔出嚟澄清?
而家屌緊佢偽黃咩?屌緊佢搵錢方法戇鳩呀
可能你冇跟足全程,其實連登仔有不斷俾機會,佢NFT嗰條片,嗰陣都唔係全部人屌㗎,好多都撐sunny,但係後期佢不斷開空頭支票,喺啲片度單單打打,特別嗰條live 片,應承咗嘅嘢又唔做,跟住先變到支持佢嘅聲音越來越少,然後再喺DC群入邊不斷屌觀眾,三條友都係咁,明明講好放條live片,到最後想連登度講話因為拍得唔好所以唔放,其實佢哋都知道放咗條live 片出嚟好撚大鑊,然後佢上嚟連登開post嘅時候仲不斷delete dc 群嘅對話,之後真係冇乜聲音係支持佢哋,跟住仲爆埋淘寶呢單嘢。
總之成個過程唔係一野就變到咁。
你留意吓佢Facebook同埋YouTube都係俾人屌到仆街冚家剷,佢係不斷自爆不斷令人失望,到最終先會演變到呢個局面,如果佢唔係黃,邊洗咁耐先搞到咁,一早就玩撚完啦,有好多巴打搵返佢以前嗰啲片,佢個年宵活動完咗,剩返一啲唔要嘅嘢,例如有兩塊紙板,佢攞嚟bid,bid嗰啲人仲要全部都係小朋友,不斷枱價嗰個,仲要係佢地嘅熟人
佢唔係黃,一早俾人屌左10世啦,仲有將自己用過嘅手機套買俾一個小朋友fans,嗰個肥仔,仲同個肥仔講原價賣俾佢
仲有,Sunny上黎連登你問我答嗰陣,完全係feel到好多連登仔有啲軟化嘅跡象,包括我,我都話一定要遵守承諾,咁其實成件事就冇問題,就可以搞返掂,點知條撚樣聲東擊西,喺DC群裏面delete留言,之前佢喺YouTube度屌啲觀眾話人哋自己delete自己啲留言,點知佢依家就係做緊依啲咁嘅嘢。。。。
自家設計中國制造
唔得

大j又係自家設計
香港制造
貴價賣衫
又唔得

Nft自己設計幅圖賣比人
又唔得

所有自己設計嘅野都唔賣得
免費比你好無?

一分錢一分貨
賣得平質素自然差
賣得貴自然少人買
咁依樣野係消費者自己考慮架啦
屌你真係帶風向狗
冇話唔得喎
講緊係呃人
擘大你隻死人眼啦
佢扮撚晒清泉話過唔撚會用淘寶呀!
佢而家賣緊電腦合成圖出嚟,3000張,你有冇睇過佢嗰條元宇宙片先?乜嘢入元宇宙見五大種族,要入佢嘅元宇宙首先就要有虛擬錢包,講明自己對NFT,元宇宙依啲嘢唔熟,叫人自己Google,但點入金就詳細介紹,叫人去指定嗰個找換店去入金,成段片都話要快啲入金,等唔切,入咗就做新人類,人生勝利組,輪到第二個同事入金嗰陣就話自己蝕咗,因為ETH個價又升咗,響佢哋個朵有3%優惠。
之後個道歉片,講咗等於冇講,重點就係18歲以下去嗰個找換店就冇得用嗰個3%優惠
Live片接近一半時間都喺度推銷,之後好多問題都答唔出,應承放條live片出嚟又唔放,又話後台數據顯示少過18歲嘅得幾個%,跟住又話咩小朋友都有自己獨立思維,可以決定依啲嘢自己買唔買,唔可以睇少小朋友,又話ngo,人哋問佢點樣申請個牌,佢哋啞咗,推咗俾個員工答,個員工唔識答就話會計搞緊,最尾仲要單單打打。
之後嗰啲DC群屌觀眾,叫人食樹根,乜撚嘢清瘀血,為香港發聲11年,Delete自己啲留言,嗰啲唔多講啦
$unny哥哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞