大家覺得Sunny幾時會出翻片?

638 回覆
523 Like 44 Dislike
話你喺屋企睇live咁撚安全都叫套料
又想屈我呀?
其實同俄佬一樣,食喬浩亞又得,食克里米亞又掂,點知食烏冬會出事,如果普京知會搞成咁,就唔食喇
Sunny 搞市集又多人來,賣周邊又有人買,點知搞個nft 就pk 啫,明明個個搞都cap 到水,都係周邊一種啫
冇得用結果反推行動,時光機暫時仲未冇
點解你要無啦啦問人哋2019年做過啲咩應該得一個職業係關心呢個問題即係睇唔過眼佢哋昆人,喺網上鬧佢地都係憎人富貴厭人貧
起你個傻鳩底
瓏門都追擊錯就知你條撚屌係邊邊人啦
想睇creamy對波巨大化
瓏門咁人血都叫狙擊錯
人都走撚埋佬玩失蹤
你支持親d人都係鍾意玩失蹤不負責任
你個傻鳩post 唔係狙擊錯野係咩
大家小心零秒出口呢個會員
佢唔撚係走佬點會掉低晒啲架生喺間舖度
要人出memo叫佢拎走
你係咪未撚做過生意呀
交場係要還原個場俾業主
你呢啲撚樣見識少就唔好撚出嚟獻醜啦傻閪
唔需要理佢依啲問題淨係想知道做咩無啦啦問人2019年做過啲咩
不了

其實有出過黎代表永遠都有免死金牌?
而且人係會變既
正同689/153/譚伯 64果陣咪又係民主鬥士
Sunny 依家為錢出賣得自己人格
仲有咩光環可言
就快無得買LV 同係LV 慶祝生日
你唔係cap埋我入面講嗰句調低啲架生就走唔叫走佬叫咩?
等陣佢又問你2019年做過啲咩
無人話免死喎
之前啲post我有份屌
但屈人扮黃咪做多左囉
你條傻鳩淨係識捉住呢句係到吠?
是的長官
算啦
你地有料嘅咪追擊到個傻仔永不翻身
加油
條友收埋條AMA片唔放出嚟,處事態度極差
賣完nft 出個連登post答幾句之後消失咗
乜交代都冇 想當無事發生過

就好似某某紀律部隊咁,柒咗衰咗,收埋啲證據,想當無事發生,然後話返你哋轉頭係有組織抹黑
老實咁講句
人地討論又好追擊又好
關你撚事咩
我只覺得到你包庇到你哂面
都有ching課埋金去搵資料
睇完你覺得$unny仲係岩?
個post入面有埋龍門欠租俾人追租嘅圖添
你唔貼埋出嚟?
同埋租舖要交兩期按金
掉低啲架生走撚咗去業主咪沒收按金囉
傻閪唔撚識?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞