奇異博士2呢兩個轉場,真係教科書級!

413 回覆
4138 Like 44 Dislike
係,喺戲院睇呢段都心諗咁假嘅喂
乜野無啦啦黑化 你應該唔了解Wanda咩都無哂 剩係想見番兩個仔既心情 另一個世界既Strange一樣可以為左Christine 黑化
至於點解唔送Wanda去另一個世界就算 Wanda自己有解釋到 建議你重睇 唔好見人屌你又屌埋一份 但又屌錯哂位
原來師兄曲緊 sor
你當我屌緊你講嗰班死雞撐飯蓋嘅柒頭啦

如果之前個導演拍嘅話
啲editing應該唔會咁撚kam
Final cut pro
Open your eye 呢幕屌打成套第2集
https://youtu.be/FkXlKQS5Elo
wandavision 結局佢放走哂所有人完全接駁唔倒點解佢依家先黑化
我就係睇晒成套Wanda Vision 電視劇先接受唔到佢突然黑化。咁套劇佢自己最後為左West town 嘅犧牲係為乜?? 完全唔係電視劇嘅人設。你話佢係另一個multiverse 嘅Wanda 都算。

我有睇個解釋不過都係夾硬來。
我啱啱都笑咗出聲

好邪呀~~~~~~~
係,老土係傳統,最撚老土就係開場透視字幕同個background music ,一聽到就會起雞皮
果~~~~然翁~~~~~~~~~
解釋唔到的 因為個傻西導演自己都冇睇過wandavision
因為慢慢比本書腐化咗
你會見到DS2入面既witch比起wandavision
手指黑哂 套衫慢慢被腐化咁
比本書慢慢腐化咗
衰到以為係特登做到咁假
真係好難滿足輕kang玩少少gore又嫌cult 平時又屌合家歡唔見血 成套都老土又話唔夾 有冇一陣老土一陣搞笑一陣文青咁誇啊
俾我真係套套公式算 同永恆族一樣試下唔同風格就俾人屌又悶又鳩
coco個世界觀癲撚到
好彩佢target唔係得香港人
經期隊長外面好拳姐
套戲有幾女拳?

兩個呀媽係les 加個黑人就好左膠?佢入面又無迫其他人認同佢地
仲有Wanda dreaming walking個段
三個圈圈睇到我眼都突
啲盲粉仲幫佢兜
咁叻自己拍套戲出黎不如
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞