[2022/23 #42]連登巴膠怒屌珍寶海鮮坊被沉船暨恥笑屎水氫車過唔到隧道專區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
如果當年中巴唔做平日一線假日一線呢個模式 直接65全日可能唔使開小巴
其實又係唔明,63/65客源其實唔多重叠,有冇巴打知道點解當年會咁開法?係車源問題定其他
當年真係有計劃65 平日全日取代63
但進智反對
話時話呢排新巴城巴d特快牌係咪改左唔收,之前一過左d站就收左個特快牌,啱啱搭79x過左青沙後仲有顯示
2000年後啦弱智點會放手,咁辛苦搶到嚿肉
真正大量應用撚客好似係九巴做先
大部份班次唔過50人 基數低自然個percent拉出來會比較高
重溫 驚險系列:巴膠為咗架12米巴士,連命仔都唔理得咁多(轉載)
https://youtu.be/hJMwrQv7TPg
而家真係覺得78A係咪應該要用單層
啲人都唔撚識上上層嘅

Btw琴日搭琴部WF9466冷氣真係垃圾
睇唔到有 #338 喎
屎水龍翔道點會好耐都冇12米
好多短途接駁線都有呢個唔肯上去上層情況
呢條咩線嚟?
條片應該係E22啱啱批12800嗰時影 突然全部12米變到無乜 d亞氏保加症巴膠唔慣
N216
凱婷: 掛接bam
應該可以取代273做全港最密巴士線
真係要揾啲對外線分流下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞