[2022/23 #42]連登巴膠怒屌珍寶海鮮坊被沉船暨恥笑屎水氫車過唔到隧道專區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
已裝修好 住緊
唔會調廠
民政事務總署開咁庇護中心,不過一定勁污糟。
以前操完E6M兼 64K後每次派親64K都接唔到E6M直到唔撈為止好彩真係無接過呢啲車

如果畀我揀我會揀揸ASV>ATS>ATSE>E6T,舊車啲反應真係比新車快一截,肯踩嘅基本上元西方向許願樹已經追到前車,大火方向就要去到加道理後先可以追到前車
新車隻閪門
唔好彩站站停既話開關門時間可能仲長過行車時間
如果64k計, 我覺得KC KD短躉最正 Voith歐3短躉部份都好但最後呢批車都係殘得特別快

短都躉/ZF歐三短躉 短豬就無力 E400唔夠載 短龍就玩鳩班老野同買餸客
減班
64k轉E6M後全程慢8-10分鐘 兩繁再慢啲
依家任何時間係太和都見到3連拖返大火 以前短躉年代都無咁誇張
就係你搞到我要等10幾分鐘先有下班車
好多c9
天水圍停電

屎水:聽日會唔會冇魚㗎
富泰停咗 兆康苑冇事

不過一個鐘搞掂晒有返電

識人住VIP返CityU 佢基本上係坐MTR 去沙田轉263
我淨係挑戰過64k>53, 坐到腰痛
64K郊區線唔一定站站停是常識吧,司機有快有慢,各款車都有快有笠,果陣九龍公司"針對"我只派舊車我揸我都控制唔到個喎,咁多因素加埋就注定班次密度有偏差啦。而家轉哂做善良的新車一律慢十分鐘咪幾好,又唔駛老馮早幾分鐘行出村口巴士站餵蚊等車對不對
如果,只係如果,真係如此無辦法啦,咁多位巴打見到改名冒認佢嘅人都無出聲,明明真人可能都識佢都唔當一回事失望都好平常。而玩嘢果個之後再改名惹著個癲嘅然後同個post 玩奪舍就無得好講
親眼見到頂左閘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞