[2022/23 #42]連登巴膠怒屌珍寶海鮮坊被沉船暨恥笑屎水氫車過唔到隧道專區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
青衣轉東涌線
唔覺得可以快過青衣西路等e42/249x兩飛

除非起步點有村巴級走線直達奧運
放工搭左火車過海成個月 可以講下繁火車已經無乜逼爆問題 同閪鐵美孚站情況完全係兩回事
應該唔會咁轉 anyway thanks
但個陣啲車好似爽啲最記得HT5838同 HT4619, 次次坐中是旦一架都親身體驗屯公+龍翔道舞龍
87D 依家係班次上仲叫keep到 但客量上同綠蛋年代比係明顯下跌

唔係早年81c+87D重組算死草 依家點會俾屯鹿半打殘87D
其實87D 改耀安直出真係有得同屯鹿打
係衰81C 斬得太狠
當年仲未有287X
河東直頭無巴士去油麻地佐敦尖沙咀
點會唔ban
而家諗點做大87E好過
佢當年成個plan真係衰81C嗰part
唔開星期日又斬到繁時20係咩玩法
當年用車多而家咁多都搞唔掂個重組真係好無謂
仲有 HR9546 都係正野

K 廠 4 部 TD 豪 GY4317 HA7569 GX7271 HC2110 又係好野
係就281X 同281B 全日
取消81C
明明假日全日都有客出尖沙咀佢就cut 假日
三幹豪
祖堯絆腳石
車疏仲要孭住個有缺陷總站
由直梯年代開始到有舊頭之前 嚟嚟去去都係旺區矖命線先有12米新車(唯一例外89D,分過3部PV牌)
嗰陣嘅98A仲要係全線掛豬
頂閘20KM慢慢躝上將軍澳道
98A 同豬我剩係諗起十幾廿年前佢地要柯打 373A
115仲霉過104南行要紅磡灣自轉真係倒米
仲有一排47X 上咗幾部ATEU 同ATEE
嗰陣已經係最新
嗰堆本身都係同81C換返嚟
將廠tune到啲豬好靚㗎

後期轉廠就變晒屎
本來上斜可以推trident
轉去荔廠之後平路都行唔郁
冠忠巴士料年度虧損擴至約1.4億元

冠忠巴士發盈警,預期至今年3月底止年度綜合除稅前虧損擴大1.2倍至約1.4億元。對上一年度蝕約6300萬元。虧損擴大,因為政府防疫抗疫基金補貼減少,本年度約有3400萬元,按年減少約86%。加上疫情限制措施,令公司的核心跨境運輸服務陷於前所未有的停頓,雖然本地運輸服務收入增長良好,但大部分得益被跨境運輸服務營運虧損抵銷。公司預計本月底公布年度業績。

無良柏都有今日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞