[2022/23 #42]連登巴膠怒屌珍寶海鮮坊被沉船暨恥笑屎水氫車過唔到隧道專區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
搭40荃灣去觀塘足足一個鐘,慢x到
上水廠d太陽能巴士去揀3哂邊??
咁改搭33 40回程仲慢
安達臣有埋全日既213B拉出觀塘道循環就更好
之後可以全日拉安中線改名690+613系去康翠寶北。691/P復辦但由城巴接辦跟798式走線出入將藍隧,星期一至六下繁往彩明一半改經馬師道紅隧東九廊觀繞將藍隧至原線,名191P。
692每日繁時/P改寶順路後至將藍隧,拉去西貢,692平日上繁往西貢兜科大北閘,下繁往港島兜科大南閘。692P加經培成重華路。
夜晚九記嘅118 可以癲到5分鐘開3部
搭緊一架唔知喺大埔中心曬咗幾耐嘅307
而家去到麗晶隔音屏
架車都仲未涼
214一個位做幾水客,落彩虹/鑽石山駁鐵又平過213D
本身沙田區內線係收得貴,80K係其中佼佼者,288偏偏收得平
水泉澳係其他車都平
287X係青沙最平
83X係大老山觀塘線最平
另加不嬲鳩做城隧線47A
唯一最好掠係288C區內線收$6.8
依家個趨勢都唔會比大車沙田
呢批垃圾唔會涼架
夜晚都係得微風
夏天搭中鳩巴E6X就喊出嚟
張閪櫈又難坐 冷氣又無 衰撚過搭熱狗
大沙28_ 區內系列全部收得平,部份仲要有BBI
試下加到跟78A收5.6 鳩巴即時出車海都得
大沙地頭全部區內線都係鳩做 包括客量出色嘅87k
流水多
過對面馬路就係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞