[LIHKG] Galgame推薦及討論區 78 アマエミ-longing for you-

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
特登寫到貓音變戰犯,佢越內疚,劇情越有睇頭
Btw 傳頌手機驚
最高營收每月 >2億
都係5月/11月 出小白/大白/小白2.0 既時候
啲女角畫到幾好丁,營收都係唔同級數
btw雪菜假面動畫之後完全消失佐
之後真係想知點駁
石上冇配,狗都唔屌
ching用開英文玩? 係咪英文版啲galgame 齊全啲? 不過我玩到就得 唔該晒ching
鬼佬網,但日文驚黎
當無左上一套就得
又係到搵緊對魔忍啲Drama CD
有冇巴打有儲開 MP3/FLAC
有幾隻搵唔到
巴打 如果你搵到可唔可以send條link 事關我搵左eyny除左得1個用GE download(冇權限,Send左request但冇反應)
定係其實PSP版都可以玩到?

iphone対魔忍 老翻

対魔忍RPG

終於要出手啦 不過點解要焗你買飛機杯先送特典⋯⋯呢D飛機杯真係比狗都唔屌

不過咁樣比較之下,iPhone対魔忍仲撚垃圾,睇見套衫都真係眼撚冤
咁撚驚不如畫隻棕包撚住佢算啦,哂大家時間
PSP版應該都玩到
咩Drama CD?
醒起係gal po講過
幾年前去日本買不知火飛機杯
不過舊野用兩用就頂穿咗
對魔忍差唔多每樣Goods都會有隻cd咁
出左十幾廿萬隻想搵齊不知火老母果啲
https://www.lilith-soft.com/store/product/LGD-73280/1744
試過download但原來PSP版係冇配音
有冇seed?想儲起佢
有冇ching玩過忠臣蔵46+1- 武士の鼓動
我喺sukebei嗰度down咗落嚟 但係disc1嘅exe解壓縮唔到 唔知出咗啲乜嘢問題
反而忠臣蔵46+1- 又down到 而且又係喺sukebei嗰度down 所以唔係好明差啲乜嘢
利申:win10 解壓縮用過bandizip同winrar(解exe嗰陣佢話登入被拒絕)

更係啦,起碼要1:1呢D先夠力

所以先話做乜要焗人買垃圾送特典,情願買多幾張掛畫都無咁嬲
五月無名22/07/01(五)14:22:58ID:24nphPFkNo.2172817del[回應]

從頭吃到尾根本沒心去搶男人
以前有戀愛作的女一這麼奇葩的嗎?

無名22/07/01(五)16:07:50ID:UT3AG7v6No.2172856del

>>2172817 #
從前有一部叫架向星空之橋的動畫
女一從頭吃到尾吃吃吃
連男主小時候約定之子出現也在吃吃吃
最後女一嬴了
奇葩嗎

而家諗番都覺得好莫名其妙

最呼應到標題
最婆

最大和撫子

居然會唔用佢條線收尾
明明都係食 架向星空之橋就冇感
但五等分我又岩
千里把聲vs いのり把聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞