[LIHKG] Galgame推薦及討論區 78 アマエミ-longing for you-

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
推埋炒車(唔係為咗粒大蒜就拋妻果個)先到牙妹

それでも!
ここから出ていけぇーっ!
打剩超上,有冇隊/裝抄?
諗緊有咩低cost打上級
要夠鳩既話我一定要白毛

岩岩好仲未解散,順次序咁打:

1隊好有瑕疵,D技重複左唔少,補師又唔夠,你有死霊騎士ワイト會好好多,不過第1關躺著打都過

2 3隊可以講係完美,要咩BUFF都有,2-3回HP+NP

都係無腦裝備 打手4天賦2奮迅,補師4疾駆2隱影
(改良版可以 補師4疾駆2重擊,舞4輝煌2隱影)

1同3都抄到2冇紅同蛇子
http://www.getchu.com/soft.phtml?id=493385
搵搵下見到風音以前既舊作,配咸濕護士
咁你1隊變2隊,然後1隊上哂幾隻英格都夠做啦,又有加成 又剋屬 又單BOSS
呢個post d人好似唔駛訓咁 每個鐘數都有人
其實全部都係哈狗funson
24/7 mon po

おはよう
In the game she said it happened because she fell of a ladder and hit her head. So does anyone know the force it takes to slam a full grown Asian woman's head through what appears to be 1/2 inch of drywall? Cause I feel like that would knock you out.

I'm really surprised there was no glory hole H-scene

https://www.reddit.com/r/visualnovels/comments/q709iw/mashiro_of_the_wall_what_is_your_wisdom_making/

臭雞幾時比黑人保安輪呀
呢兩件不了

貼番好女仔ok?
屌穿佐倉個西
新番淨係有追女忍者
今季睇開果D好多都完了
睇開自然會追: 輝夜3 約炮4 境界2
甜: 式守 死死美
未完待續: SPY
黑馬: 孔明
失眠用: 杜鵑婚約
今季最岩輝夜
冇悶場 唔同孔明
仲Keep到水準
孔明中段悶到抽筋 勝在D歌高汁同埋尾鬥like加番分
spy都唔錯
古見係有幾集崩過狗 但都正
長谷川個套都好笑 又夠婆
理系還好 SUBA組合
約戰睇女用
乙女向衰人設
大西同學好正 但唔多有趣
https://acgsecrets.hk/bangumi/202207/
下季都幾多野啱
私心 拖油瓶
二季 實教 魔王大人 水原
拉打 風都偵探
原創 Lycoris Recoil Engage Kiss
等BD 異世界迷宮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞