[LIHKG] Galgame推薦及討論區 78 アマエミ-longing for you-

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
前面好多日常有D悶
最後オシュ死直到戀夢都好正
動畫賤種元永竟然冇還原到最後
條撚樣真係賤種黎
d anime store有同時播放
諗緊搞唔搞個account但又要日本sms認證果啲麻煩野
所以我係想佢第一集由上季尾重新做過
戀夢就留番比都得
手機驚2.5週年都出左首新歌叫望郷
好撚正 同戀夢有得fight
https://youtu.be/EguaiNxTcKA
一路都唔得閒玩呢隻 仲有嫌煩
BTW 有冇提過
先講劇情以外嘅

遊戲性
係幾好玩,qte獎勵高好有動力手動打。弓兵法師唔似搖籃曲咁廢,手長高攻秒天秒地,有唔同連擊玩

cg立繪
掂 好撚掂

演出
屌打搖籃曲 貓音細細粒腳軟接勁大隻嘅無賴高達嗰下好有印象

打仗識堆雜兵扮大場面

音樂
似乎係同一套ost 戀夢插入屌打搖籃曲

配音
射程低個D好撚慘
ルル オウギ ヤクトワルト個D
聲優假面最想吹奏水瀨祈
之後先種田
唔明火神即係邊個
另一個未講過佢
主線先岩岩開始講假面,等左2年幾
但其實搖籃最遲出,個戰鬥系統最終版本黎
我會吹奏藤原
廣志留番二白先吹
手機驚無咩點提二白之後既劇情
個劇情定位未講明係二白後續,雖然叫得傳頌個名一定係後續la
雪菜係唔係配佐比
我唔鍾意呢條友
你地咁正經傾傳頌搞到我都唔好意思po了...
呢兩個唔岩
劇情就比較難講,有D劇情shit得黎幾好

第一大黑人問號劇情,必然係貓音走出黎好心做壞事本身已經覺得無人補刀搞到要奧修殿後一換一已經夠弱智,跟住見到貓音落車翻去送心諗成個設定好熟口面,熔岩大boss+兄妹(弟)係估唔到實際劇情弱智過艾斯寫貓音做豬隊友大佬要劇情殺奧修咪就咁光榮戰死咪算,係要貓音食死貓

第二大黑人問號劇情,久遠叛國點解釋都好實際上就係圖斯庫爾公主帶頭25,每送一個麵包就會死多一個圖斯庫爾兵

第三大黑人問號劇情,無人識尾刀次次都放過圖斯庫爾兩位戰神就咁放走侵略軍左近又放走武賴,雖然呢個似係疑似幕後黑手雷光搞事,勉强叫合理

而家因爲無尾刀搞到奧修死左一係變打完武賴鎖血殺唔死只可以雙子封印逃跑,之後武賴自己爆封印會合理好多

仲有其實最後哈克係無必要昆埋隊友,士兵唔知咪得。。。之但係又有邊個可以拒絕繼承遺志昆全世界嘅劇情?甚至覺得可以等奧修擋aoe之前個下貓音暈左,醒翻以爲哈克擋槍死左,真正呃哂所有人

反而日常我覺得幾好,係個分配全部堆前面有d問題

好難想象一款美少女游戲入面最鍾意嘅兩個角色都係男人
出齊晒先一次過睇
漫畫作者係成日畫約兒果個
但套動畫QB整
1 虐loli係傳統
2 擺明就係唔識既死好過自己老公朋友死 但我又對路人冇感情 冇所謂
3 トゥスクル班友唔想趕盡殺絕 我自己估個時班高層知道帝真正目的
ミカヅチ最首要目的之後有講 兩個真係打起上黎帝都應該玩完
ハク已經決心唔再做ハク 點會再同人周街唱
我都係最鍾意ハク同オシュ
劇透左你
好淫亂個樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞