[LIHKG] Galgame推薦及討論區 78 アマエミ-longing for you-

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
https://youtu.be/rH7_TZVscsg
天下無敵のスーパーロボット、ここに見参!
咁唔怪得知,我以前2010年玩CrossDays ShinyDays玩到精盡人亡

不過我覺得炎孕係贏在個胸同母乳,仲有美人畫師
唔太睇好今次兩個CV,一黎唔夠拔 二黎聲線太單一 唔夠role play味
COS得唔似都有COS唔似既樂趣
何解
炎孕我嫌佢一個角色唔夠深入
寧願要1條女10個h scene都唔想要10條女各1個 scene
聲線同性格完全變左第二個人要有咁上下功力先駕馭到,明明屌緊同一個人但又有D唔同,內外一不的曖昧先係醍醐味

單換裝play咁就唔得啦
炎孕的女=飛機杯,冇劇情冇感情冇代入
所以我對role player 評價高過炎孕,雖然劇情都係鳩但單戚感情戲已經勝哂
岩岩先發覺我比人置頂佐
大癲
我算唔算俾人bin c
それも私だ
我下面都やばい
就快月尾 6月有咩玩
特登睇晒
一路睇一路狂笑
冇諗住j 但就算j佐我可以肯定答你唔會後悔
都係方糖社,海豹社 架啦
牛度非常低啊,大苦主還沒經歷牛至上鎖哭著下跪看著老婆和大叔幹活就被撞死了,小老弟看著老媽被透擼爽了也得到了資金支持也沒被🐮🔒管理啥的四捨五入就是多了個有錢乾爹,生下“主人”的孩子後母豬老媽也沒把小男主當成外人冷落他、雖說家庭順位會降低不過那也是之後長大干男主他媽羞辱男主的時候的事了。 <br>如果是mc老師慣例的羞辱苦主我還以為會有男主🔒著🐔🐔伺候孩子在旁邊“主人”和老媽大嗨特嗨環節、老媽把男主當僕人給“主人”收拾避孕套地上水、被綁著扔在門口啥的。 😂

讀後感仲好睇
原來係呢個作者難怪覺得咁好笑
ゆまほろめ,虜ノ翼, 妹バブ!
アマエミ, 恋するあまいろホームステイ
メスつまみ3, SLEEPLESS Nocturne, つまもみ

原本スタディ§ステディ2 <延期

呢個反而好笑
処女はお姉さまに恋してる 三つのきら星 The Animation
有冇WOW到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞