[LIHKG] Galgame推薦及討論區 78 アマエミ-longing for you-

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
等佢出正式版等死人了
畫風唔掂
好耐冇睇長篇漫了
頭先無意中見到有人講聖女の烙印既設定
本身我對本子設定冇乜興趣 但睇下睇下又幾實用
大奶村姑 大奶神官
一開始最岩大奶神官
冇奶貴族中間就收皮 好事 反正我都冇興趣
可惜既都係大奶神官又係冇耐又收皮
之後屌下屌下連D獸人混種都屌埋一份
成套最正就係生完村姑老公滿足唔到佢 去搵D村民大叔報恩
真係樂於助人真係好事
最尾見隻魔族強上佢 以為之後會有同D魔族大亂交
點知係觸手 講咁耐魔族得一隻? 仲要係MIX
白費晒我期待
希望有後續就係村姑生過魔王出黎同個勇者一齊屌佢老母
btw見d人話睇完唔開心因為女主搞咁耐得個吉
但我就冇呢種感覺
可能一開始就諗住出火
代入既只有堆士兵 研究人員 混種 村民大叔 嫖客 魔族
而唔係村姑老公同班女
哦,我明啦!即係又要按Ctrl成粒鐘先有張圖果D

不過炎孕D囡一睇就知拎黎丁,唔通拖下手仔 仲傾下計,如果真係見到係人都忍唔到,除非貧乳控

不過話是話,長篇大論果D game既囡好似無咁撚正 全部都美乳多

我的妖蘭carry

https://lih.kg/mGiovvX
無聊醒起呢個

博士定水伊貝正啲?
打左4次先拎晒啲箱,我屌
想問下邊到可以方便揾到 r18 補丁?
呢個網得唔得?

想問下
9nine switch同ps4 版有無故事加?
會有乜加

求救!得1隻BB可以點打呢個活動?唔想無左個聖杯
唔洗用BB都打到
見到D配置咁煩就冇拎哂
但係值得拎
不過真係好嘥時間,要清全場,bb兩血槽又多血
唔洗bb, 每關啲support都勁到抽筋,保住就贏
上返hikari field 個官網就有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞