[LIHKG] Galgame推薦及討論區 78 アマエミ-longing for you-

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我咁大個人都未戒奶囉
又炒冷飯

btw 童年回憶點都會買黎玩下
細個淨係玩過一兩代仲要睇唔明係到鳩撳
罩撚到咁,我真係以為兒童版対魔忍

不過我依然會買きらら
細個凈係睇過動畫反而流星洛克人有玩過

我係玩Zero系列
呢度gal台都唔po sp,比返少少面ok?
月色真美開始留意佢
雞雞管理!
[220624] [Empress] SLEEPLESS Nocturne

終於有得玩聖少女
@鬼崎巴,泳裝覚醒リリム
好大波好想揸對腳都好想奶
仲有書記
可能整果個冇玩
SMEE 嗰套HaremuKingdom好盞鬼
雖然有啲短 相對啲內容比較重視角色與角色之間互動 尤其係啲角色完咗共通之後 全部都變得好搞笑 e.g.公主黑化眼
後宮得嚟又唔會變到母豬 男主無厘頭得嚟又唔過火 好耐無試過玩角色game玩到咁盡喜

比較同年同公司作品 (hooksoft 同 asa project)

Haremu>放學後>>>恋愛×ロワイアル
唔同路線的差異唔大,係影響多P組合,條條線都係鳩鳩下戀愛感唔重

個人鍾意放學後,黑毛線已經屌打
多乃実 仲有 陽佳

放課後比較著重同人戀愛 尤其係初戀嘅感覺 而Haremu就比較與角色之間嘅交流 兩個都正 可能我鐘意後者多啲 不過兩個都好似係週年作 兩間廠嘅風格都好唔同 而asa嗰個就癡線過頭 差嗰上作同上上作 最新作未玩

BTW希望放課後2唔好炒車
SMEE ハジラブ-Making*Lovers好似炒咗車
ハジラブ 還可以,開局好感度太高,skip得太多野冇左個過程,櫻子好老婆為左佢FD都買埋
多謝ching嘅支持 令大家有遊戲玩

松田理沙把聲ho ho j
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞