F1 2022 阿塞拜疆站 + 24 Hours of Le Mans 討論區 3

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
佢今年真係鳩噏大師,pr當玩不知幾開心
上年乜都比人睇哂比人屌到反艇今年乾脆唔理你班友講乜收放自如EQ極高
係呀
補充多少少
23. United Autosports USA除咗有林恩之外, 仲有奧利華查域斯(07年澳門F3冠軍)
大牛玩f1係宣傳, wcc根本無作用
阻住做神理得你有咩功勞
話說今年最後一年GTE Pro
今年啲GTE Pro玩埋下年GTE Am就會退埋役
2024取而代之會係Base on GT3但用WEC Variant Kit嘅GT3 Premium新組別
https://www.autosport.com/wec/news/wec-drops-gte-pro-class-for-2023/10319413/
細Soon仔係baku鬥F2
分唔到身啦
咁舊年主要任務係送Max上去WDC, WCC係其次
今年唔同, WCC近在眼前
話說如果LMP2唔係俾人加重又nerf馬力係咪會快過垃圾Hyper Car
拉利so far都讓緊半個二號車手,大牛咁好機會一定爭埋WCC
其實唔算係還足?上場champ真係拉利自己柒比佢上到,主席又黃呔grain哂都捱到唔犯錯完場,Max頂多叫頂住拉利等主席專心唔犯錯

講到尾都係拉利太on9比紅牛漁人得利
唔熟啲人嘅花名同譯名,load 咗一排都唔係明晒
咁誇?點解例會set 到要P2 nerf左先慢過hyper car?
我覺得還左?
上場call pit 時機好似已經可以將佢同max 調位?
37號見到有個強國車手
因為LMH 同LMdH 想用平去吸啲廠玩,成本低就做唔到快車出嚟
葉一飛
屌,唔怪得23 24咁多大廠join
唔關MAX事啦都,同埋中間隔住SAINZ更加冇可能TO同專登7 PIT,邊叫還
冇人肯接貨囉
LM 個tv direction chill 到有黃旗唔影繼續播架hypercrar
葉一飛
你都咪話
2019 F3 Asian Winter 第2名, 7分
2020 Euroformula Open 冠軍, 15分
2021 Asian Le Mans LMP2 冠軍, 10分
2021 European Le Mans LMP2 冠軍, 10分
By my calculations 佢好似夠40分拎super licence
同一年唔係淨係得一個championship計分咩
豐田
7號:Mike Conway(康威(06澳門F3冠軍)), José María López(盧比斯(前WTCC總冠軍))
Glickenhaus 708: Pipo Derani(迪蘭尼(13澳門F3季軍))

LMP2
5. penske 車隊: Felipe Nasr(拿斯亞)
10. Nico Muller (尼高梅拿)
23. Oliver Jarvis (查域斯(07澳門F3冠軍)), Alex Lynn ((林恩(13澳門F3冠軍))
31. WRT: Robin Frijns (富林斯 吱吱吱車手) Sean Gelael aka K記王子
34. Esteban Gutiérrez (古鐵雷斯 Ex F1車手)
38. da Costa (達哥斯達 12年澳門F3冠軍 吱吱吱世界冠軍)
41. WRT: Ferdinand Habsburg(哈貝斯堡 17年澳門F3同Sette Camara 係尾彎攬炒)
47. Algarve Pro Racing: Sophia Flörsch(佛羅絲 18年個次係葡京彎炒到飛起個次呢)
辛贏有無紅豆粥食
我記得有條special rule係武肺限定優惠?
定係話可以計四年, 唔記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞