F1 2022 阿塞拜疆站 + 24 Hours of Le Mans 討論區 3

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
仲有咸蛇抗力壓好差,當年畀utube 堡迫都已經會犯錯,要放棄所有野咁鬥盡。呢家仲要被個新星lead 住自己,一定怨到馬桶狼媽媽聲。 十足十佢當年入麥記,同大頭鬥車個畫面
呢個係永恆架,好撚肯定到pr 正式上位之時pr會被連登輪姦
另外感覺上都覺得素似係靜靜地贏,場外露個PR樣扮曬乖同respect咸呢個大師兄,公司入面就諗到勁遠,想冼人一大鑊個啲古惑仔嚟

利申:真係純感覺,所以覺得咸應該都會有啲劣
冇得一齊反咸就四分五裂了
孖甜去咗睇LM
Martin brundle嚟咗現場撐呀仔
即係代表有d紅牛撚仲係諗住拎平治做遮醜布囉
但今年平治自己同自己玩 中遊掙扎 根本不值一提
忽然聽到佢
所以保子而家講嘢句句都有骨
句句都明讚愛快暗屌平治
孖甜
Unfair 重要
但係句 but ok 先係重點
俾廁狼屌返轉頭先好笑
素響威記磨左幾年
慣左臥薪嘗膽
官方宣佈2號車手
馬田賓度去咗勒芒個邊睇阿仔比賽
lm 炒左真係想咸
接受eurosport 訪問中
聽到把聲諗咗好耐究竟係Martin定Alex
Alex 鬥緊 而家
咁佢keep住有貨交 下下都out pace咸狗
鐘意點玩都得啦
一團和氣係對外,班fans都覺得佢哋不和就大撚鑊twitter一定世界大戰,對車手同佢哋條team唔多唔少都有影響
我覺得如果紅牛有前車之鑒都仲係要重蹈覆轍搞到真內戰就抵佢死

目前Max同主席都未去到面左左啲fans都應該收貨架啦
技術好但無體育精神真係收皮啦
上季啲撞車,51g ,打保齡之類,我唔識唔評論啦
今季啲team radio 真係聽到眼都突
Um...遮咩醜?
不嬲舊年係反咸聯合軍
牛馬大戰成隊拉利 fans 谷住谷住
Max 舊年表現又多咗班新 fans
佩做中遊車手咁耐 underdog 反 cup 呢啲故事又吸引

唔理咁多 快啲打交就有花生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞