F1 2022 阿塞拜疆站 + 24 Hours of Le Mans 討論區 3

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
係,真係痴撚咗
舒仔周同志兒子場場尾幾,都唔會話拎唔到分唔玩啦
燒左3次牛同得3個pole
But ok 有彎轉,唔出聲唔聽講玩攬炒就真係冇得救
自問都算係個紅牛撚,但唔get你講乜

我諗今年紅牛最醜既畫面應該都只係頭幾場壞engine DNF?(或者主席攬女玩大左
呢句都唔爆
I did help Max before!! Come on!!
呢句真係聽到嗰份無奈
堅定反咸算

中立車迷 (除咗咸)
不過 lead 緊車手車隊榜
平治呢3-4年同MAFIA啲手段太撚仆街積落嚟嘅債
唔係一隻咸狗收皮可以消除

不過咸狗收皮我就唔介意平治上返嚟大混戰
唔好再2019,20咁有任何一隊屈撚到場場巡遊就可以
D人真係short short地架喎
不停自己ff內鬥故仔然後當左真係醜聞
就算垃利fans都係屌自己隊先啦下話
幾時得閒屌牛住
宜家主席放左風自己都有機wdc
睇下紅牛會唔會又TO迫佢做閹人囉
主席贏到跪玻璃真係柒
最醜一定3場爆3次引擎
攬女呢d車手自己樣衰姐
問你遮咩醜又唔應
自己反咪大大方方反囉
又陰d陰d咁
咸蛇radio啲花生已經夠食
真心膠?
對外肯定係咁講,但內部肯定係Max優先

同埋紅牛班人講野不嬲都唔可信
你quote我都唔係應緊我啦
你衝出黎做乜鳩姐
仲記得上季有人搵佢贏車同輸車比賽嘅radio比較
輸嘅可以有40-50個 TR喺到不停怨
贏嗰啲就嘢都唔講多句
呢個時候都介紹下今年勒芒有D咩熟悉嘅車手
豐田
7號: 康威(06澳門F3冠軍) 小林 盧比斯(前WTCC總冠軍)
8號: 布美 Brendon Hartley(前F1車手 08澳門F3季軍) 平川亮
Glickenhaus 708: 迪蘭尼(13澳門F3季軍) Romain Dumas (杜馬斯 跑開耐力賽 16年勒芒冠軍一員 曾經嚟過澳門跑GT) Olivier Pla (廿年前嚟澳門跑F3 不過第一圈炒咗)

LMP2
1. Richard Mille: Sébastien Ogier(冇錯 就係個位8屆WRC冠軍)
5. penske 車隊: 拿斯亞
9. Prema 車隊: Kubica Louis Delétraz(EX hass Test/Reserve driver)
10. Vector Sport: Sébastien Bourdais, 尼高梅拿
13. TDS Racing x Vaillante: NDV
23. United Autosports USA: 林恩
31. WRT: 富林斯 K記王子 René Rast
34. Inter Europol Competition: Alex賓度 古鐵雷斯
38. 祖達車隊: 達哥斯達, Will Stevens
41. WRT: 哈貝斯堡, Nato
43. Inter Europol Competition: soon仔
47. Algarve Pro Racing(OUT): Jack Aitken, 佛羅斯
我覺得講Team order
紅牛係絕對可以癲過平治
絕對唔會俾YouTube 堡同咸呢件事係紅牛發生

第一代第二代澳牛有版你睇
壞咩都得
咁主席radio叫春 大家都覺得佢慘先咁諗姐
如果佢唔係110分又分冠到應該無呢d野好講
主席呢啲會咬人嘅狗唔吠,佢都撻得着咁我一定食花生,等睇墨仔暴動屌死紅牛

紅牛不作死便不會死,即管玩嘢
at the end都係想睇鬥車
如果你車隊鎖定1-2就真係可以free to race
唔好平治咁保子P1 lead十幾秒叫佢讓返俾咸狗就得
嗰陣睇live見到明明穩P1都要讓真係睇到眼都凸撚埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞