F1 2022 阿塞拜疆站 + 24 Hours of Le Mans 討論區 3

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
關咩事 屌咪屌
討論區黎 實會有人反同buy
洗撚理人
聽日sainz贏
Sainz P4起步都要燈佢
豐田 諗住玩幾耐
LMP2
32. WRT: 迪亞士雲科爾
對佢不利嘅就乜都講一餐,所以已經唔會點留意,係咁負能量好咩⋯⋯好難湊
佢係做俾人睇
代表責任全在車隊方
我方絕無責任
主席政治高手自己都好清楚自己角色

一要拉利keep住有威脅

二要keep到跟住 Max 間唔時威脅到佢 但係唔好落大佬面

如果下半季前面玩攬炒 佢就/先有機會偷雞
自膠原來俾錢係睇onboard
Ogier轉咗去咗揸le man定part time 揸
如果咸狗radio cut精華可以整個怨婦合集
GTE Pro
52. AF Corse: Antonio Fuoco(拉利嘅Development driver), Miguel Molina(以前係DTM揸Audi 17年開始轉戰耐力賽場)
63. Corvette Racing: Nicky Catsburg(跑過WTCC)
64. Corvette Racing: Alexander Sims
92. 波子GTE: 大雲科爾

GTE AM
66. JMW Motorsport(拉利488 GTE Evo): Renger van der Zande雲迪辛特 (17年澳門GT揸Honda NSX)
80. Iron Lynx (Ferrari 488 GTE Evo): Fisichella(冇錯 就係個位Fisichella)
燈個死咗嘅
邊個話和牛唔care?
佢話做餐廳老闆係因為佢覺得F1車手個個都係夢想爭WDC㗎啦,咪答下其他嘢囉
法蘭西多士笑和牛有時講笑無句真,果然大家都成日畀佢啲傻仔言論呃到
今年WEC佢玩哂成個season
如果有3隊混戰爭WDC 真係最好睇
上場CHAMP邊係MAX還自己拿返黎加垃利加成。冇果場讓賽主席而家LEAD緊WDC
咸狗渣多幾場退休比個位人算啦
無柒pit 同team order,算還左啦
Pit 要撚個車手真係太多方法
Max多主席15分, P1 P2差7分, 互換都係來回14分, 主席點lead
咁主席最後個hotlap 炒左車嘅,無炒個P3未必係佢
周同志Q1 P5定P6有冇支那台打飛機
想睇
no. 43 soon仔係 Pietro Fittipaldi?
大牛要爭WCC, 暫時應該唔會咁樣撚主席
老實講舊年 baku 主席柒 pit
我覺得紅牛係特登 啱啱好overcut唔到 max
架488好彩到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞