F1 2022 阿塞拜疆站 + 24 Hours of Le Mans 討論區 3

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
計緊車手嘛
Brake magic掣係咸自己撳嘅
所以由頭到尾咸係自柒
冇火爭冠軍點做到車手
幾frd都好,總會想at least贏隊友
單圈戰神
唔氹返佢一陣又話你地歧視黑人架喇
係,可惜歷史無如果
如果冼拿無死,會唔會兩個同隊呢
屌 你估和牛唔care
有能力care先得架
佢想唔玩然後有p6
完場班crew仲要tum鳩佢驚佢玻璃心碎
屌佢老母咁撚肉酸既人都有人迷
Qualifying Results
Q1

Q2

Q3 & Overall Results

Tyre Stats
反咸大元帥:咸自己
我諗秦仔都唔太care嘅...
以睇得幾場嚟講,你都算睇得幾通透

以前平治仲係火星車嘅時候,鏡頭影咸會覺得好悶,中游好多鏡頭,都因為咸既存在分薄左

依家咸跌左落去,反而好期待咸啲鏡頭因為實有好多19野講,完全唔會估到一個世界級運動員,竟然會夠膽係radio - 一個全世界都可以聽到嘅平台,講啲咁19既野一時又問點解隊友會快過自己,一時又r tow,同時死要面,唔直接request,一時仲話慳engine quit game算世界級運動員嚟講,佢都算大膽
想問下LM24個鐘
有冇限一個車手最多連續揸幾多個鐘
定入一次PIT就換一次人
啱呀,賽場下friend係一回事,賽場上鬥到你死我活係另一回事,有啲人分唔清咪搞到朋友又冇自己名又臭
可以
不過下場壞啲咩就唔知啦
咸蛇有技術既, 揸水戰同養胎都係勁既
但近幾年火星車到根本無壓力
上年max 一同佢鬥開始有壓力就犯錯同怨
係最尾部車開始火星返先怨少返啲
今年部車廢咗咁多就怨得更多

個人覺得就算佢贏多屆, 都唔覺佢比老舒更車神
唔講手車乾唔乾淨, 做得wdc 都一定唔會係乾淨
淨係講幫手研發車咸蛇都輸幾皮
和牛隱步上揚諗吓點揸掂部情緒化過女人嘅AT03好過,做好自己先有機會上位,今年唔聲唔聲交貨就知咩事
老舒係垃利拎wdc 依一樣已經高過佢
今年先睇F1 想知咸蛇係不嬲係咁廢定真係回塘
剩睇今年完全唔會覺得佢係羸過七屆冠軍 無論技術定心態
唔講啲咩啦
今屆揸住第三快嘅車
佢自己同班濕鳩fans都可以講到揸緊中下游車咁
事實咪就係證明佢而家唔係揸最快嘅車就贏唔撚到囉
老舒好似都唔完全順風,都無佢咁肉酸啦
場上個個都想贏,細舒都想㗎,但都唔會賽一兩個圈覺得贏唔到就話唔玩囉
心態一定無上年咁盡既
始終拎咗wdc
但做得車手就有心態想贏, 何況一位贏到wdc既車手
係車迷都想睇鬥車架啦

唔好膠到咁
技術係有,但早幾年架車冇需要技術都可以嬴
趺到落包尾諗住佢含都可以衝返上POD,ON99
今年冇火星車即刻現晒型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞