[ONCE]TWICE討論區(45) 630 MUSIC STATION 702 日本出道SHOWCASE 大發!!

1001 回覆
39 Like 16 Dislike
https://twitter.com/myouiwaddles/status/882961500981256192
MM: recently Chaeyoung and I have been having natto and avocado together

JY: so?

MM: ?

JY: I'll just go. I'm jealous.
幾時有reply....又贏一仗

https://mobile.twitter.com/yipwaihong10547/status/883121313354743810/photo/1

想要娜mo/娜sa

我都係上網見到
今日係twice成軍既日子

Post返出道前既相

我諗當時冇任何一個人諗到佢地咁紅 包括我在內

粗卡twice

Post返出道前既相

粗卡twice

大發

Post返出道前既相

粗卡twice

大發

six...sixteen

Post返出道前既相

粗卡twice

大發

six...sixteen

早幾日先patpat痕係到重睇sixteen
定延比個喇叭嚇到勁好笑
https://youtu.be/eEspkp2k6Zs
定延

又可以重溫個日既片段

Mono 真係好可愛啊啊啊啊

定延連你都
JYP終於做野

Mono 真係好可愛啊啊啊啊

感激JYP當日決定
JYP終於做野

做咩?
JYP終於做野

做咩?

7日,JYP方面表示,最近有人威脅稱要在機場潑#Twice#硫酸,所以3日Twice到達金浦機場時JYP向機場方面申請加派警力。之後追查威脅人的IP,JYP在收集證據後已於昨天向警察局報案,JYP表示,今後對於此類威脅到藝人人身安全的事件絕對不會坐視不理。
1001準備
JYP終於做野

做咩?

7日,JYP方面表示,最近有人威脅稱要在機場潑#Twice#硫酸,所以3日Twice到達金浦機場時JYP向機場方面申請加派警力。之後追查威脅人的IP,JYP在收集證據後已於昨天向警察局報案,JYP表示,今後對於此類威脅到藝人人身安全的事件絕對不會坐視不理。

原來唔係得把口 對唔住大佬

SIXTEEN 2週年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞