[ONCE]TWICE討論區(45) 630 MUSIC STATION 702 日本出道SHOWCASE 大發!!

1001 回覆
39 Like 16 Dislike
http://m.entertain.naver.com/read?oid=112&aid=0002935464

強而有力的法律行動+加強機場保安

未拉到條友出黎我都唔撚信jype
http://m.entertain.naver.com/read?oid=112&aid=0002935464

強而有力的法律行動+加強機場保安

sana攻勢好猛烈
一開波係sana躺播真面目

sana不斷作出攻勢

唔敢想像呢晚sana 對我豆做左d 咩黎

黑人問號

黑人問號

好彩豆不嬲對sana抵抗 唔係好危險 我反而好想睇佢同賢賢同房

黑人問號

好彩豆不嬲對sana抵抗 唔係好危險 我反而好想睇佢同賢賢同房

瘋狂bobo
(TV)TV情報(TV)

(lightbulb)07.04(火) 05:50〜
日本テレビ系「ZIP!」インタビューOA予定

07.05(水) 23:00〜
日本テレビ系「NEWS ZERO」特集予定

※生放送の為、内容が変更となる可能性があります。

http://www.twicejapan.com/schedule/

#TWICE
第1週 46,781~ 27,524~ 15,795~ 10,763~ 14,608~ 14,988 =130,549
多謝大家既腎
第1週 46,781~ 27,524~ 15,795~ 10,763~ 14,608~ 14,988 =130,549
多謝大家既腎

一星期10萬張,其實係咪同日本一線idol差唔多?
多謝大家既腎

一線我諗要30up 48 46果d 一百萬唔係問題
多謝大家既腎

已經好勁 仲賣多過自己韓專首週
多謝大家既腎

一百萬係single先賣到咁多
Twice呢隻專黎 訓醒未
專首週十幾萬唔係好多日本idol做到
多謝大家既腎

一百萬係single先賣到咁多
Twice呢隻專黎 訓醒未
專首週十幾萬唔係好多日本idol做到

但係首週十萬都未到日團1線掛
多謝大家既腎

已經破左今年韓團日專記錄
見到sana咁落力"勾引"豆 又表白又剩 豆都冇回饋 我戥sana傷心一秒
呢種就係sachaeng既另類cp感 sachaeng黨自我安慰

多謝大家既腎

已經破左今年韓團日專記錄

7日都未夠都計一周咁慘

濟洲島個陣影既相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞