[ONCE]TWICE討論區(45) 630 MUSIC STATION 702 日本出道SHOWCASE 大發!!

1001 回覆
39 Like 16 Dislike

每集都有新對象

大家依加睇緊既係sana溝女記!

到目前為止 好似淨返mina未比sana溝?

太易溝唔溝

好花心

今集睇落去sana似比人溝果個

一山還有一山高 三歲出招既話佢認第二冇人敢認第一
Sana喺大姐面前做咩變到咁乖 好唔慣
Gensin‏ @sin510723
原本預計今晚播出的TWICE特集延到明天了。因為要播放大雨相關的新聞。

NEWS ZERO‏ @ntvnewszero

本日、大雨のニュースをお伝えするため、ZEROカルチャーで予定していたTWICEの企画は明日の放送に延期させていただきます。また突然のニュースにより放送日が変更になる可能性がありますのでご了承ください。#TWICE

繼續FF

好正 有畫面

繼續FF

好正 有畫面

笑到我

但佢地無人著MLB咁

https://www.youtube.com/watch?v=1cV6sS1Snhc
一出黎就擋住頂帽
Saida日常

Saida日常

兒童不宜
因為sana twice tv要變PG家長指引節目

豆靚仔到 mina好幸福
Saida日常

兒童不宜

嘩嘩嘩嘩 chok下chok下咁做咩
https://twitter.com/warnermusic_jp/status/882530145210216450
warner 話日專已經賣咗20萬張

應該係出貨量?
Saida日常

兒童不宜

嘩嘩嘩嘩 chok下chok下咁做咩

Sana除左定延個集 集集都溝女 集集都搵人拍拖
唔中小隊

出現左0.5秒既SaTzu

SaTzu
唔中小隊

我中左

出現左0.5秒既SaTzu

SaTzu

子瑜樣都冇
唔中小隊

我中左

id?有冇興趣換
我嗰張係豆
唔中小隊

我中左

id?有冇興趣換
我嗰張係豆

Sorry 不了

我都好鍾意小隊

買多隻啦
https://www.youtube.com/watch?v=emW36c0yRoo
唔識讀 好得意

三歲真係好可愛 但唔知點解有時覺得佢個樣幾sad咁

Sixteen時見到自己有fansite時既反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞