[ONCE]TWICE討論區(45) 630 MUSIC STATION 702 日本出道SHOWCASE 大發!!

1001 回覆
39 Like 16 Dislike
https://fans.jype.com/BoardView?BoardName=twice_notice&Num=460&DivisionId=&SearchField=&SearchQuery=

三歲叫大家發送信號, 三歲會幫忙解決煩惱

唔知係咪會出個人VLIVE?
發覺自己睇子瑜整mina整到尖叫段片會睇一次笑一次,是否心理唔平衡?
發覺自己睇子瑜整mina整到尖叫段片會睇一次笑一次,是否心理唔平衡?

如果咁係唔平衡,我相信呢到無人係心理平衡

幾時集齊9個
好似終於有假放
(外國Line未返韓國)
到底Jyp之前揾伙食團係做咩

湊女放學

豆唔係話食飯撞到咩
好似終於有假放
(外國Line未返韓國)

佢地D屋企人去哂SC 應該比佢地放假陪屋企人

豆唔係話食飯撞到咩

好似係同伙食團唔知做d 咩之後先請食飯

豆唔係話食飯撞到咩

好似係同伙食團唔知做d 咩之後先請食飯

其實3歲係雪山跑係點解

好似見到個新mina 咁
屌 啱啱執嘢嗰陣先發現lane1 christmas張poster爛咗一隻角 之前一路冇開
有冇巴打知邊度有得買番
屌 啱啱執嘢嗰陣先發現lane1 christmas張poster爛咗一隻角 之前一路冇開
有冇巴打知邊度有得買番

上ig睇下有無學生妹放
一係去gmarket買多隻啦
抽中團卡咋 好彩ID Card抽到三歲

好似見到個新mina 咁

反差萌
http://m.entertain.naver.com/read?oid=112&aid=0002935464

強而有力的法律行動+加強機場保安
http://www.vlive.tv/video/34556?channelCode=EDBF

TWICE TV5 -TWICE in SWITZERLAND- EP.19
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞