[ONCE]TWICE討論區(45) 630 MUSIC STATION 702 日本出道SHOWCASE 大發!!

1001 回覆
39 Like 16 Dislike
我覺得michaeng真係真係好襯
呢排不斷睇佢兩個啲片 佢地俾我既感覺好有姊弟戀feel
唔係純粹因為年齡既分別 而係佢地互動時候既形象
每次佢地兩個企埋一齊 mina就似個文靜氣質姐姐 豆就似個天馬行空既小朋友
mina一係安靜微笑望住豆 一係就會好似姐姐寵細路咁陪豆玩
講到1999 有冇人會明我講嗰種feel

明 覺
但係依家變成jeongmi啦
最近我好似鍾意左sachaeng

사챙
雖然我岩岩讚完michaeng
但其實我正身係sachaeng黨

사챙

豆一比sana攬就眼神死

有冇人勁到知豆揸住個本係咩漫畫

好似同棒球有關

豆: 我都唔知係咩漫畫

投手背號2號 大家繼續努力

啲人又真係揾到 好勁

好似同棒球有關

啲人又真係揾到 好勁

咁都搵到
黐線

好似同棒球有關

啲人又真係揾到 好勁

咁都搵到
黐線

完全漫畫迷
每次佢地兩個企埋一齊 mina就似個文靜氣質姐姐 豆就似個天馬行空既小朋友

南哥望住豆個眼神真係好有愛
戈種感情係佢地兩個唔使講嘢就都feel到
默默守護michaeng

明啊 佢地兩個企埋一齊 就算唔出聲 眼神都好有愛 雖然成日覺得mina好似鐘意豆多啲 睇得多佢地既片 真係會中毒

好似同棒球有關

啲人又真係揾到 好勁

咁都搵到
黐線

完全漫畫迷

網上既力量好恐怖

사챙

豆一比sana攬就眼神死

佢地兩個好好笑 但完全唔過電

都唔係第一次,有次v都係咁渣渣渣渣渣
哦喲哦喲哦喲同渣渣渣渣渣係點黎

Sana嘅可愛二次元係唔需要解釋

似sana多d

都似定延
其實其餘8個都似會咁對三歲 陰公豬

7個only
momo係怕3歲

Momo係愛三歲

所以永遠都做受果個

Sana真係好傻好可愛
上年聖誕先識twice , 飯咗半年熱情有增無減

+1, 十二月番香港無野做碌碌下utube, 跟住就睇晒佢地d野 就迷上左

Sana真係好傻好可愛

真。正能量擔當

殺人犯系列

南哥望住豆個眼神真係好有愛
戈種感情係佢地兩個唔使講嘢就都feel到
默默守護michaeng

明啊 佢地兩個企埋一齊 就算唔出聲 眼神都好有愛 雖然成日覺得mina好似鐘意豆多啲 睇得多佢地既片 真係會中毒

我唔明

哈哈 mochaeng都正 燈神你已經多左好多支持者 加油努力

殺人犯系列

Samo都好好笑
https://youtu.be/amFzPPZOzQA

我肯定...返到後台
子瑜同sana道歉個時...sana一定話唔洗say sorry...俾個bobo佢就得

對sana 來說,道歉時要bobo, 多謝時也是bobo
其實直接係amazon jp買係唔會計入ORICON銷量
要搵代購係日本本地落一落地再轉運返香港先計入Oricon ,所以你係香港HMV CDW買都係唔計銷量
信和嘅話要睇店主係親自係日本買返黎定係搵香港批發攞貨

https://youtu.be/_5PIKKiyBio
Michaeng
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞