[ONCE]TWICE討論區(45) 630 MUSIC STATION 702 日本出道SHOWCASE 大發!!

1001 回覆
39 Like 16 Dislike
中途熄左...乜轉左食牛,點解有牛公仔,點同子瑜交代

我都開始戒

子瑜鍾意牛jeh,有話唔食牛咩?

咩牛
新仔唔明

子瑜養牛牛

子瑜覺得牛牛好得意想養牛

唔該 ching
係咪喺twicetv講過好似
幾時講返啲實際野....價錢

佢緊係比哂啲靚相你睇 引到你想買再出價錢

我估起碼都2百幾 希望唔好300幾啦

SK‏ @SubjectKpop
[D-4 Sale] TWICE have already sold 1,000,000 copies of the photobook before revealing the retail price

預計40000won (參考got7
270HKD咁上下

270HKD咁上下

不了

買spacewalk嗰本心足了

SK‏ @SubjectKpop
[D-4 Sale] TWICE have already sold 1,000,000 copies of the photobook before revealing the retail price

會唔會啊

270HKD咁上下

不了

買spacewalk嗰本心足了

官方同站又點同
官方佢哋有錢
站就希望真係啲錢會做應援 唔做你都吹佢唔漲

我都開始戒

咩牛
新仔唔明

子瑜養牛牛

唔該 ching

子瑜同sana個躺播講過
子瑜話睇完啲動物片 發覺牛都有感情 所以想養隻牛

我都開始戒

咩牛
新仔唔明

子瑜養牛牛

唔該 ching

子瑜同sana個躺播講過
子瑜話睇完啲動物片 發覺牛都有感情 所以想養隻牛

會aegyo又會喊

我400以下連運即時扑搥...450諗下先,500

表示600以下都照殺

我都開始戒

咩牛
新仔唔明

子瑜養牛牛

唔該 ching

生日V
台仔幫動物園長助養左隻牛牛
叫園長下次返台灣睇牛牛

Wallpaper Thx

拖手仔做手機

轉ed
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞