Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(24)

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
琴日ms estore買xss 今日就到了
請問邊到有合理價錢手掣買
或者副廠手掣
呢排睇完個PS+ 真係唔開胃
奈何我都14年開始用ps+ 儲落好多free game/買左既game, 亦都有xbox XS( joined game pass for sure)
諗緊會唔會開始主力玩xbox 買game
想問下啲game既discount頻率, 價位 會唔會都比ps 優勝,有時立眼見到都好似game係貴過ps
Thanks
有得做reward任 / 買game 賺分已經好正elden ring一出就reward任務計返都已經平$50
想買部二手xbox S, 點解出面d 二手價咁貴, 有d 仲貴過全新
真係冇咩地方有實體 Game
多數都係ps 同switch
官網買XSX係咪一朝早禁先有貨
唔係,之前兩次MS Store都大約下午3點至5點左右
現時 Game Pass 推薦遊戲 (不分先後)

A Plague Tale
Fallout 4
Forza Horizon 4/5
Gears Of War 4/5
Hades
Halo Infinite
Nobody Save The World
Octopath Traveler 歧路旅人
Ori and the Blind Forest
Ori and the Will of the Wisps

Psychonauts 2
The Elder Scrolls V: Skyrim
TUNIC
New Super Lucky's Tale
NINJA GAIDEN 三隻
The Artful Escape
Two Point Hospital@PC
Unertale
Weird West
人中之龍7 光與闇的去向
勇者鬥惡龍®XI S 尋覓逝去的時光 DQ 11s
漫威星際異攻隊
雙人成行
天外世界
百英雄傳
《侏羅紀世界:進化 2》
官網 $2757 包 9 個月 , 再送 $150 GC
其實好抵啦 , 計番係 $36.3/月
其實你望番自已
拎咗咁多「free game」, 你仲會唔會開番
玩 Pass 大部份都係玩 DL 咗先 , 真心鍾意嘅會再買
想問下佢可以加錢買4張Xbox Game Pass Ultimate有無限期?
早排先用左3年大法入會
我見得3個月
無限期
9 個月Game Pass Ultimate 套裝 (由即日至6月30日)
https://www.microsoftestore.com.hk/partner/product/Xbox-Series-S?locale=zh_HK
$150 GC 係乜
現在購買Xbox Series S連9個月Game Pass Ultimate會籍即可額外獲得$150禮品卡兌換碼。

買 GAME 用嘅禮品卡
OIC, 但我咁買咪無得用 game pass gold 升降做ultimate 果個優惠?
極少
點解冇得用
佢本身就係ultimate, 咁仲點由gold 升做ultimate, 唔係好明
你可以 36 個月 XGPU
佢呢個係 9 個月 ONLY
你其他仲可以處理
31號升級2年半+1既我
凡購買 Xbox Series X, 客戶可以HK$956購買 4 張 Xbox Game Pass Ultimate 3個月 (電子下載版) (原價:HK$1396) 及以HK$1389購買 Xbox Elite 無線手掣 - Series 2。數量有限, 售完即止。
Xbox Elite 無線手掣 - Series 2 不設單獨退貨,如需退貨,則必須連同 Xbox Series X一同退貨。
Xbox Game Pass 3個月 (電子下載版)不設退換, 如有退單情況則會收回原價HK$1396。
即係可以唔要XGP退貨拎番錢? 仲要收番回價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞