Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(24)

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
[url]完左啦[/url]
屌你正呀喂
Shredder's Revenge: Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT) - Day 1 Release on Xbox Game Pass, June 16
https://www.youtube.com/watch?v=JGlQjFeMdnQ&ab_channel=XploringGamePass
M$網店啲手掣真係勁搶手
留咗兩次到貨通知先買到
唔洗兩個鐘已經sold out哂
Routine整咗就嚟十年終於有得玩
Leonardo
買X定S好, 通常會用自己隻HD 240Hz IPS芒
啲遊戲又好似唔岩拎出客廳 4K 電視玩, 係咪買S 就算
6人 CO-OP
其中一隻龜名嚟 ?
唔識
任何情況有 X 買 X
買到算好
今朝忙 , 見到果時撳入去過咗半粒鐘 , 已經冇晒
但係 X 成日都無貨 係咪好似ps5 咁等到天荒地老
暫時可以隨意買到得 2000fun 5999 連 24 個月
https://www.openshop.com.hk/product_14084.html

2280 冇骨 S 都係一個選擇 , 不過得 36x gb 空間俾你裝 Game
**舉例 GOW5 要 100gb
普通 Indie Game 就幾 gb 搞掂
係, 隊長雙刀果個.
估唔到格鬥三人組下架後呢隻又day1
得閒玩下呢D beat them all幾解壓
如果我個mon只係去到1920x1080, 係唔係 S 已經好夠做?
6 人合作 , 會有幾亂
睇你會唔會換月球
除非畫面 , ssd 個 space 都係因素嚟
S 得 3xx
X 有 800 左右
係 佢全部名都係文藝復興時代啲人
Leonardo 藍
Michelangelo 橙
Donatello 紫
Raphael 紅
想請問你哋手掣啲充電池每次大約可以玩到幾多個鐘頭?
勁 , 我完全唔識

對忍者龜嘅記憶
就淨係知有呢套野
用緊eneloop pro
平均一個禮拜差一次電
如果嗰排打得勁嘅話就3-4日差一次
第一隻玩嘅合作game就係紅白機忍者龜
跟住就迷上咗 細個勁多忍者龜玩具
pc版果啲畫風唔太啱我
今次竟然出返呢種2d像素 仲有April 用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞