Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(24)

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
我都係 要為家屋死network
我玩緊無事喎
連Xbox game pass都連唔到喎
連XBOX同Gamepass app都入唔到
我岩岩連返
屌穿你隻西 台灣今年都可以design手掣了
兩芯綫接地 你望下插入機身果邊幾多針先
有冇睇錯 忍者龜XGP day1
Gamepass世一
屌佢老母臭閪窿

條tlou癲狗曬時間講廢話,又係度自吹自擂話好睇好玩
條撚樣嘥勁多時間吹噓
知佢呢隻係埋尾我去瞓好過
GOLF 世一
轉自巴哈

微軟日前發送邀請歐美電玩媒體與遊戲業界人士的線上簡報會議/新聞稿,公布Xbox部分消息與數據
長期專注Xbox的業界人士壞松鼠Klobrille在推特表示也受到微軟邀請,也公布他參與線上會議的內容

PC Game Pass在過去一年成長300%

微軟非常重視、改善Xbox app PC版的使用體驗

Phil Spencer表示玩家對PC版Xbox app反應是對的,還需要更多努力與進展改善Xbox app PC版體驗

透過Xbox Gaming Cloud串流遊玩Fortnite有20%是新進Xbox玩家

微軟持續投資Xbox第一方自家遊戲陣容

動視暴雪是未來Xbox第一方重要內容之一

Starfield確定會在Xbox&Bethesda發表會最新展示

Todd Howard表示Starfield開發進度到最後階段

Xbox工作室老大Matt Booty表示現有的動視暴雪多平台遊戲維持多平台推出

未來動視暴雪推出全新原創IP作為Xbox第一方自家獨佔遊戲 (將挑選部分幾款原創IP新作獨佔)

Xbox副總裁Sarah Bond表示明年如果順利正式收購完成將盡快動視暴雪的遊戲加入Xbox Game Pass

Xbox工作室老大Matt Booty表示微軟下一個財報年(FY23)推出或超過五款Xbox第一方自家遊戲

微軟每一年財報年統計日期為7月1日至6月30日
就算入gamepass都必買 fans等左好多年
呢隻諗住買架喎,噤撚正

又乞到一隻
Spider man可以在xbox出現咩?
依加見xss做緊優惠
其實xss同xsx分别大唔大
又想追頂又頂唔緊無機打
呢隻有啲期待
PS獨佔已成笑話
加翻多D黑人同LGBTQ元素
肯定又10/10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞