Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(24)

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
睇黎B社都知Fallout 4有台詞既主角係缺點黎
https://twitter.com/BethesdaStudios/status/1536369312650653697
諗緊應該等the club 1年pass定直接fortress 2年pass好?
你睇旋轉果 d S , 通常都係 S 轉 X 玩家
唔抵
你睇官網幾銀
等佢打俾你約時間 pick up
the club 等到天荒地老啦
me is next想知用家分享
唔會後悔
地平線過一段時間就上pc
你擔心有冇時間玩哂gpu入面你想玩既驚先
地平線大媽西有什麼好吸引?

真玩家們全都在玩極限競速 真正的次世代地平線
舊年直接入手 XSX, 加埋部 OLED TV , 真係半年黎無停手.
睇得多 4K60/120FPS+HDR畫面, 依家開 Switch 隻FE無雙 DEMO 好想死
係呀返唔到轉頭
你用埋生巴開 Atmos , 就搞唔掂
其實買唔到ps5轉xsx係咪都市傳說黎
都冇貨既
誠哥每個月都有貨返 , 幾多就唔知
蘇寧都間唔中有得訂
官網可能月底有貨掛
the club 月頭狂放完應該有排都冇
2000fun 賣機連24個月Ultimate 5999
但係3880+(79x24) 先 5776
係咪厄錢架?
玩過第1集, 平心論真係好正既, 勁靚既OPEN WORLD, 弓箭打機甲, 係唯一吸引我出PS5既驚 如果會過檔XBOX 就好啦
想係旋拍入手算, 見有幾個都係5000 全新xbox x+ 12個月pass, 不過唔知有無伏
原來Ultimate有免費遊戲拎

成年冇拎........
自由定價
5999 冇人買 , 佢就自已落番架啦
0700 坪洲交收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞