Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(24)

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
只係用手機經網頁進行即時投票掛
想問S機巴打玩elden ring行唔行到60fps?
見呢排有折想屌返部
8人睇戲 每晚一集
1K60 ? 好似要加埋 VRR 先順
行唔到
根據ign
performance mode都只係偶然某啲位有60
quality mode PS5同X機都係4x
x機官網有冇話每月邊日有貨
其實froza horizon同Motorsport有咩分別
gt同gta嘅分別
哩度Mon post 就會有人講
打fps效果點?腳步個啲聽得清唔清楚?
近排諗住換個無線,本身睇中A50但周圍都冇貨
https://www.windowscentral.com/steelseries-arctis-nova-pro-review
The king of all Xbox and PC gaming headsets
其實官網d 骨 , 難唔難正價放番出去?
如果係咁容易
你更加買唔到
pass 可以自用, 主要係個手制用唔著 全新放唔放到1200?
有無巴打係s 機換x 機, 個使用分別大唔大? 本身用緊S, 諗住等抽PS5, 睇埋showcase 想直接攻頂換x算了 係無得玩地平線有d可惜
我自已去買全新都係 1199
1000 有機會
邊洗咁貴 xss 而家都唔洗食骨, 正價有啦
有冇ching有claim保養經驗
隻新手掣A掣有回彈問題
去自己ms account 到登記咗個手掣
然後落咗維修order
之後就唔知要點 係咪要寄返隻手掣俾佢地
應該係GT同 NFS
聽晚個show係講全新遊戲
正常2~3日有速遞會約你時間上門收
Horizon 開放世界, 除咗賽車, 仲有其他任務(影快相, 飄移, 影相等等)
Motorsport 以真實賽車體驗為主。 追住GT7嚟打
影響遊戲業界新標準:

不需課金 = 唔真實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞