Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(24)

1001 回覆
11 Like 9 Dislike

仲有 6 日就到

過兩日再多一個加長版
內容是遊戲工作室、製作人的訪談,其中會有一些新的預告片展示
買錯左 X 版 係咪應該入手 xbox
X 版全機都通用架 , 冇事
唔得, Xbox 個插最多只可以係 PC 上面聽到聲, 用唔到mic
天意
香港好似冇返pro wireless,一係有線一係就pro wireless x...

你是咪想講呢隻
無咁平囉
上半代One S個制用唔用到?
用到
我想問下手制正價係咪斷鳩晒貨
睇左m$ store, 百老會,兇宅 都無貨
2000fuck 就炒價499
由ps1開始做索狗,ps5都買埋,但ps game pass太垃圾了決定買xbx雙修,但留意左幾日原來都唔易買,巨硬個官網有冇話幾耐左右補次貨
有個好白痴問題
Xbox Game Pass app係咪香港iOS app Store down 唔到
(PC) 請問一下
1.忍者龍外傳用唔到switch手制玩?
(steam用switch制玩咩game都得)
2.同埋隻Assassin's Creed Origins download唔到 其他game就得
3. dead space係咪要係ea app再比錢先玩到?
請問下想係公司電腦remote返屋企部 xbox 玩, 但畫面太疾太lag,唔知有無得較低畫質/resolution之類改善下?
行過佢個remote test全部都pass
隻 Origin 再試下 , 我試咗冇事
唔係樣樣有試 , 答唔到
我記得有解像度較
xbox pc app
同cross platform 玩真係做得好差 勁多bug
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞