Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(24)

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
去topcashback個網再經佢地嘅link去返有回贈嘅鋪度買野就得
部S我喺香港玩開,連埋其他寄緊過黎,冇得拒收架喎
想問下xbox one玩倒幾多% game pass?
得~5隻係series only (flight sim 都係但唔知點解佢無mark)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1kspw-4paT-eE5-mrCrc4R9tg70lH2ZTFrJOUmOtOytg
鬼知咩
琴晚將軍澳新都城,原價冇骨
再跟機幫佢買咗一年game pass $400
s or x
冇錯預設咗內部,之後就要手搬去外置。
S,
我早幾晚去仲有兩部x,不過老闆話公布完game pass之多咗人買,我本身琴日仲考慮緊買邊部,點知唔洗諗,得返S
thanks
咁#2隻Razer呢 係個樣柒左啲
依家headset一律建議steelseries arctis nova pro wireless x,好似係
呢邊d人賣嘢用Facebook marketplace, Gumtree同eBay多(Fee). 亦有人去舖頭放/trade in/換voucher(如Cex, GAME etc). 但你如果你嗰部唔係英國版就麻煩d
BTW, 巴打住邊區? 我最近都想買部X或S送比朋友毒佢做軟鳥
係呀,我部港版黎,如果想賣都幾難賣下
我住曼市
我喺威爾斯,呢邊寄電子嘢好麻煩,如果近我唔介意買咗佢
我建議巴打入series X,舊S facebook/gumtree放(當面交收)
應該話俾人賺唔係問題,係值唔值嘅問題
覺得值嘅,俾你賺冇所謂
強綁game pass冇問題,反正都會買,但加埋個價貴過官方就好似唔抵
thx 清
頭先經過仲見有兩部S,X就未知有冇貨返
見佢原價賣淨機,諗住幫佢買手制同手制電,點知佢冇曬,佢都話難攞貨,驚下水來貨貴要加價

但係佢而家有嘅現貨之前攞,仲係平,所以仲做到原價冇骨,良心小店
其實係chok bug買
唔關黑卡事 個bug $2成本
呢啲喺咩平台搵第三方賣家一樣都係死
香港carousell 8591
外國plati cdkeys
入左X , 上去m記個網註冊完得半年保養, 應該點搞 係大舖買, 部機都封哂原裝貼紙, 照計無咩問題..有無人試過?
隻it takes two 幾好玩,值得download 黎試下
巴打 請問邊到入手 咩價錢
幾時教大家光合作用
你有單
搵 cs 叫佢修正就 ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞