其實香港男人身型普偏好過女人

280 回覆
319 Like 603 Dislike
因為香港男人同樣好多都排骨,carry 唔起人地啲有線條嘅女 但真心,排骨真係j 都唔想j,一除衫即鳩縮
港男練極都唔夠鬼仔好睇
唔會有墊?
或者直頭著個假PAT底褲
我都唔傾向自己變到太重,因為我本身會練埋weighted pull up同dip, 而家方向主要係maingaining 無肚腩有少少腹肌線條就算,同時都唔追求太lean
8:2都比多你啦
除左跑步機果堆cardio
根本係95%都係男
你講嗰啲運動都會帶動到全身肌肉,邊一part都會結實咗,做開運動就知除非係肥美人咁嘅身形,實咗都比脂肪遮哂
咁我就更加唔明啦
點解佢哋唔買呢啲款,唔通真係對自己個屎忽咁有信心
每當有班傻閪著瑜伽入gym房就好搞笑
仲成日望以為自己真係得閪得天下
好心死返去學瑜伽做你嘅瑜伽教練
gym房係男人專屬領域嘅戰場
唔該咪撚阻鳩住班男人認真訓練
可能已經著緊呢啲款
冇錯,男同女都冇波,男人身形係標準啲
Every hole in war are a trench
咩柒都賴哂
普遍上普通男人好多有做運動點會好多pat平撚到
唔似跟風港女冇蘿著瑜珈褲 認為做yoga就操到
好多項運動會協調全身肌肉好難唔結實
想知點計
係咪你圈內人?
左阻右影好撚頹
冇哂賴係懶字
跟所知好多返到狗有返粗重野咪照放工後做運動做尖
食少餐真係有效 但你要食健康啲減肥仲快
我估會有成班冇做過瑜伽嘅gym撚衝埋來屌你

btw 雖然我唔肯定瑜伽增肌嘅效率有冇可能去到負重咁高

但我係認同瑜伽係唔簡單

我自己都只係gym撚加少少街健
雖然冇正式玩過瑜伽但因為街健令我覺得瑜伽應該都好有難度

好多動作唔係一般gym 撚大力就做到
好多肌肉嘅協調性同平衡感係gym 撚唔會一時三刻領會到
仲要控制呼吸
撚係,香港男人唔少肥頭耷耳,女人就肥腫難分。
好柒
明明跑步最啱女仔練想要身型 但幾位都冇做
運動真係唔啱佢所以走去做yoga hiit算 當係佢嘅運動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞