其實香港男人身型普偏好過女人

280 回覆
319 Like 603 Dislike
但身型好係咪等於要增肌?
個個喜好都唔同,好難討論
Yup
Strength training 一定有腳
樓主好能毒
有好多唔做運動但又鍾意著瑜珈褲一睇個蘿就知無做開運動
買咗Jeff nippard Full body個program 由開返gym開始操到依家上番差唔多之前水平
之後行smolov練squat
就算港男身型係差,唔代表你差係好事,人向上望,真心成日用港男都係柒啦呢個藉口俾自己個身型柒落去,真心用埋啲旁門左道餓到自己變非洲兒童,不如真係健康啲去做下運動啦,以家唔興sammi 個啲洗衫板㗎啦,你睇下人地model bella hadid 人地都唔興kate moss 個隻病態瘦
係,同著push up bar都無gap一樣
好簡單供求問題,香港地cat girl都有仔要。港女點解要咁辛苦做運動
日本妹好fit
Push up bra都有push up功能,瑜珈褲無架真係有料先著得起
你smolov做晒兩個lift?
咁我輕你好多得75kg
封gym前80kg squat有140多啲bench 100多啲,封咗就淨係bodyweight 同跑步,減到73kg而家做返個幾月gym就上番75kg同埋啲力量都去返之前,算係進步咗
肥婆放縱自己都有大把人屌
緊係班傻鳩身材好d
做運動一定要練蘿?乒乓波、羽毛球、高爾夫球嗰啲唔係運動?
有啲有修型設計
睇下唔好咩
始終香港整體仲係覺得女人夠瘦又大波就係好睇
有冇線條冇乜人理 女仔又會覺得"唔想太大隻"
就算會去gym既女人
都唔係個個會認真操
一係就有啲跟住條仔兩個一齊鳩操
一係就條仔認真操 佢就跟住黎睇下求其做幾下
一係就拎啲1-2kg啞鈴做coffee
雖然男人都見過唔少係鳩操同行行企企唔知做乜咁
但本身女人出現係gym既比例就少 會更加留意到
而家出左好多提臀款啦,後面望落好似好挺咁,一側面睇就見真章
你個頭就平胸 而家不知幾多大波妹
如果唔係霸住部機, 每set休息果時有囡昅下都唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞