同男朋友行街睇戲食飯 佢會開個Excel計住使費

406 回覆
79 Like 1558 Dislike
話唔定樓主都有用condom屌人,咁一人一次share返condom都公平
樓主自己pin this
希望樓主當自己係雞 計番男嫖客錢 又唔洗分手又可以呻自己做雞幾慘
你打鳩佢,佢有冇收返你練拳費?
計住你條8婆洗左我幾多錢,屌返幾多獲
嗰排肚屙咪俾7成 便秘俾3成
有愛滋病大晒啦 仲洗咩驚 點解再用condom
食左樓主一巴佢唔收返湯藥費簡直係皇恩浩蕩
我想澄清返:

第一 我唔係有暴力歧向,係一個月某幾日心情特別差先會咁,我諗好多女仔都明

第二 唔係真係計廁紙用咗幾格計錢。佢有時都會失驚無神送嘢畀我 每次都係啲佢留到我需要而我冇/唔知點買/買咩 嘅嘢,呢啲唔會收返錢,但係會excel表紀錄返

(車費都係一個計落表 但係分開我要畀同唔洗畀 車費係唔洗我畀)

第三 佢過時過節唔肯送嘢畀我,咁我見到其他女仔分享自己果日收到咩咩了,我明人比人比死人,但係始終有啲唔開心。但佢會堅持話:我淨係會送我想送嘅嘢,唔會因為咩節咩節就情侶一定要去邊去做咩,咁樣生活嘅人係「無自由」嘅人。 (佢連我生日都冇送禮物畀我。)

我有話過不如送畀少少貴嘅名牌褸畀我,最多我出一半吖。佢成日答我:唔好買啲唔屬於自己階級嘅嘢/ 你要分清楚咩係「需要」同「想要」。

但係女仔拍拖都係想人錫啫
想補充返:

生日佢話唔應該慶祝 應該係默哀?話咩係唔值得開心嘅嘢?

(佢最後陪我係屋企食蛋糕)
好撚柒癲
想問你男友係咪超過40歲
佢的思想好老餅
因為人接近過半百
覺得離年老不遠矣
所以生日唔係一件值得慶祝的事
第一o個項唔係個個女仔都會黎 M 脾氣差
唔好拉哂所有人落水 justify 你自己既問題
未俾樓主搵到條數出黎姐
有時我都覺。

佢行街好鐘意講故事,有時聽到我頭都大埋。

例如有次佢唔記得幫我帶水,去百佳買水果時講咩…屈臣氏蒸餾水係因應鼠疫而有,佢象徵住咩咩文化,當年救咗幾多人果啲

見到啲人著衫,佢好鐘意講係咩材質,果件嘢係咩法國咩英國點樣發源,應該唔應該點穿著配搭,仲有咩顏色同傳統規矩咁

有時覺得佢好煩,人哋著咩關你咩事
都假得幾明顯下
No La
聽佢講佢自細就唔慶祝生日
屋企人都唔會幫佢慶祝
Up to you la
恭喜你搵到件極品
好好珍惜佢
最好快啲結埋婚佢
唔好放佢出嚟
唔好放出黎害其他女仔
千祈唔好分手 兩個極品
好男人黎
識理財
唔係我唔想即時俾返錢佢,但佢次次都好man咁一馬當先拎銀包出嚟俾錢,然後同我講:之後先計啦~ 然後收埋張單。

咁你有冇比到錢?
傻閪先打渣
點打先?連登大把毒撚m底都做到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞