同男朋友行街睇戲食飯 佢會開個Excel計住使費

406 回覆
79 Like 1558 Dislike
其實都係講平衡 條仔去到咁極端要計到盡 一開始已經覺得樓主應該都有啲問題
睇完樓豬既自白 突然覺得條仔算係咁
好少事je, 佢咁就得你, 其實你地好夾, 快啲結婚生仔組織美滿家庭
套錢都可以share 真好
你情緒管理明顯有撚問題啦屌你死臭閪又要人老馮送野俾你 你自貼下睇下咩料先啦不如

格又臭 樣又唔靚 身材又差既話 就唔好要求有其他女人既待遇啦
男既唔敢講 女既肯定有以前中學啲狂躁肥婆郁啲就打人
唔綁繩實亂買嘢
會同人比較 + 要買名牌滿足虛榮心
但係又要搵少人幾倍錢
男人得一次高潮 女人可以不斷高潮
咁女人係咪應該為左錢一次高潮算?宜家已經係平分喇喎
都係女方有著數架喎你要計高潮既話
仲有女人既體力有幾多?
扑野89成都係男人做哂架啦
大把女人女上得個幾下又話攰 深蹲一次過做廿下有幾多個女人做到
咁下次往死裏打囉
打到佢訓低
樓豬:哩啲好閒啫 我都未講係冇人個陣會點
幫我叫你男朋友唔好分手放你出嚟害人
屌你老母 重到拎唔到/手痛就執下袋揹背囊啦我行街行到好攰 你又會唔會揹我行?
其實佢幾正常講得幾好
你就算鳩數啦 未撚見過女人m到會當街打鳩人
條女咁撚低質唔算計較啦講真
我唔係講緊樓主我係話你呢d 咁鐘意計嘅人叫雞無咁嬲,關樓主有無請食飯咩事
就係你哋尋日喺屯馬線打交?
拎拎拎 拎你老母啊
(除咗老婆大肚)
真 垃圾唔爭在挽埋鞋
你哋天生一對 真係唔好分手
祝你哋百年好合 永結同心
鍾意計 同叫雞有咩關係
邊個話拍拖男人洗費就要出多啲
依家拍拖剩係屌閪咁簡單?
樓主都有打
真郁手打鳩你嗰隻打
唔好咗小家啦
一樓一都有套提供啦
成3000銀提供埋0.01都得啦
你點令佢確信你唔係渣女,玩尻佢當佢備胎,分清楚有分清楚嘅好處,又未結婚有咩問題?
簡單啲嚟講 樓主男友係一個極度理性嘅男人 教精樓主點樣解決問題 完全係用對男人嘅態度對返女人 用數學同邏輯處理日常問題 但女人傾向唔用呢套思維 佢哋多數用感受同直覺去解決問題

就好似男友認為樓主要有收獲就先要付出 (食幾多比例嘅嘢要俾返對應嘅錢 ) 但樓主係鍾意伴侶對自己無條件付出嘅類型

睇哂所有樓主所講嘅嘢 我大概總結一下

樓主男友個性注定唔係受女仔歡迎嘅類型 佢抗拒討好女性 然後當女性同男人一樣公平看待 唔應該有特權 所以結婚之後佢肯定唔會因為人工高要承擔多啲責任 反而想你慢慢跟上佢嘅節奏 而樓主就係想男友錫自己 希望對方容忍自己脾氣 想對方付出多啲 畢竟對方收入高啲 傾向做小女人嘅角色

個人角度嚟講 樓主衰在有情緒問題 而且唔太有同理心嘅人 而樓主男友個性同能力都完美好多 但耐何唔會討好女人 所以好難溝女 同埋難被女仔鍾意
屌你根本就唔夠愛佢先咁講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞