同男朋友行街睇戲食飯 佢會開個Excel計住使費

406 回覆
79 Like 1558 Dislike
我想點撚醒樓豬
同意 M到唔代表一定脾氣差仲要郁手打人
唔好覺得全部女人都明
至少我唔明
覺得樓主仲痴撚線過你條仔
一巴摑過去只係為左買唔到你心頭好
你男朋友好撚廢
做男人做到咁on9
男仔有幾多個會慶祝生日啊
我屌你老母當眾落條仔面完全零尊重
你快撚手死
潮文+1
天作之合

千祈唔好分作

祝福你哋白頭到老

兩件極品
我男友佢收入高我3倍
佢本身啲衫褲同我睇落去格格不入,
令到睇落去佢會好怪
佢唔知幾時開始慢慢開始著返啲普通路人衫
(當佢自己一個出去佢會著返靚)

我鐘意去啲舊商場果啲地方平嘢地方,佢以前從來都唔去(連旺中都未入過去)
但佢好自然咁就唔知幾時慣咗同我去,然後自己識行了
佢好孤寒平時都唔肯洗錢自己身上
佢生活費全部加埋佔佢人工三成左右,可能四成?(我唔太清楚

佢成日話要培養我賺錢,而唔係畀錢我,
仲有會講話咩 女人如果一但畀人養就會習慣 最後損失嘅係女人 blablabla 所以從來唔肯話因為收入多而幫我出錢
佢試過俾我個fd串佢唔肯幫我拎袋 叫個女人自己拎返
佢都唔會理
除咗我借啲意話好重重到拎唔到,或者手痛 佢就先會幫我拎
樓主埋左單佢喇 Thx
星座撚黎講 都係錯
金牛對愛人係好大方
仲用緊excel...
就算我period都絕對唔會打自己男朋友
普通打鬧會 但係唔係咁樣兜把車埋去
你咁樣唔關黎M事 而係你唔識控制情緒
更加冇尊重過你男朋友

你成篇嘢就係不斷講男朋友幾咁斤斤計較
或者係幾咁孤寒
excel計住計住 過時過節唔送禮物
點解下下過節都一定要有禮物先?
仲要點解收嘅禮物要名牌先?
男朋友就算係買包糖比我 我都好滿足
點解你男朋友對你咁好(你自己講)
你又咁多唔滿意呢?
篇文真係咁難認得咩
點解仲咁多人認真回
講真 男人幫女人拎埋d女人手袋真係好撚肉酸
你話真係手痛或者整親都話幫一陣 下下要條仔幫手拎做乜鳩
下次上床答佢:你要分清楚咩係「需要」同「想要」。
你唔係「需要」生育只係同「想要」上床,大家未有能力結婚生育唔好做啲唔屬於自己能力嘅嘢😂

其實之前都咁同另一半玩過
因為大家人工差距唔少所以想迫/再教育佢
不過佢工作上咗軌道之後就冇再咁玩

利申:
間中有比錢另一半買名牌(不過節日冇送嘢)
之後通常會convince佢fast faction 野買A貨/雜牌差額佢自己代
反正都係粗用
如果個袋太貴就住就住用根本唔係佢習慣
整花咗又肉痛
絲打躁狂?
??邊度有開過
sugar daddy
乜野係fast faction fast fashion?
比錢買野其實都係儀式感既一種
冇話要幾時或者要幾貴
如果KEEP住計得失
其實都代表價值觀唔一樣
長遠點行落去
買個袋都咁
買樓/租樓個時點算
我都想
佢除咗呢一點同冇車之外咩都係完美了
基本上咩都全能
男人粗重嘢同女人嘢整手工縫針都識
平時會帶百寶袋出街
語文同見識都好好
整嘢食好食過餐廳
基本上佢一係度我絕對唔想出去食
外表身高性格都好
冇錯
所以樓主話佢當街冚條仔一巴, 條仔都冇嘢, 好可能條仔返到自己屋企鬧到樓主臭哂都唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞