同男朋友行街睇戲食飯 佢會開個Excel計住使費

406 回覆
79 Like 1558 Dislike
點解會上黎連登問

如果唔係假膠就係本身on9

仲要咁多人覆
知道自己脾氣唔好⋯⋯你可以去進步下⋯⋯令自己值得擁有更好⋯⋯明知自己脾氣唔好係會令自己個market down grade , 你如果想自己擁有更好⋯⋯係應該立即搵方法,睇書又好睇YouTube 又好學下心平氣和⋯⋯唔係上連登問人⋯⋯
睇到哩度 我宜家又明明地
佢應該覺得你條件好差 心理唔平衡
又唔係好愛你 但又未至於要棄
計住支出收入都算正常

但同你計得盡 不外乎係覺得你都冇乜其他野可以滿足到佢

而且你當街車人打人 你都極品中既極品嚟
咁睇 你條仔算好 只係要求返你咩都aa 都冇叫你賠醫藥費 精神損失

你有情緒病就睇醫生啦臭閪
但真係有好多女人係咁識唔少
做得好 男人就係要管 振妻綱
新時代新女性主義 以女性為主導的支配地位

Condom錢都肯比。睇你都係豬西,你男朋友仲肯出一半錢算係咁。
樓主 你男朋友上咗水啦
未見過咁天造地設嘅一對祝幸福
啱呀條女咁閪同佢計到盡當補償下,玩夠就飛咗佢算錢都無蝕
咁鐘意計不如叫雞性價比最高洗乜嘥錢食飯睇戲啫
你唔同啲女講?
女人就唔洗出錢?
係得你依啲低下男人為左屌閪先搞咁多野
動物黎 比女人用性慾操控住
關咩事
條女又唔係冇收入
拍拖AA好正常姐
a 到套錢都要夾,去人屋企煮野俾屋企人再收番佢地錢都正常嘅話你自便
咁即係唔係小唔小氣只係扑得唔爽啦
點解女方又俾少啲呀男方夠冇用盡個安全套啦,定係兩邊扑野個時間會唔同?雖然我唔知物理上點做到
如果男方三分鐘就射 女方又未爽夠 咁樣安全套錢係咪AA啊
唔好負皮唔答啦女人們依家好心好氣問你點解又唔講,淨係話condom錢「都」計「特別小氣」,點撚鳩解呀喂
On9 一人請一餐都搞掂啦洗乜咁老土斗零都計 套錢都計學咩人拍拖啫?同朋友食飯都係一人請一餐啦咁鐘意計到盡好撚窮咩
戇鳩 如果樓主有比錢請食飯就唔會出現要比返錢啦
無撚厘頭
兩個有問題既人千祈唔好分手出黎害人
快啲結婚啦你哋
屌你真係痴撚線
最憎人郁手郁腳sorry大晒咩
狂燥症睇醫生啦
你而家覺得佢煩 將來就會明白佢已經只係想你慢慢成熟
樓主仲極品啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞