[相隔11年] 意甲冠軍AC米蘭球迷暨意甲亞軍查漢奴古討論區 301

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
貴咗咁多
我之前買咗件player歐聯fullset都係1499
官網都斷貨
最怕成日call佢但又唔出佢搞到tmr為有更多機會想番英格蘭
心口金字好想要
可惜人不在香港
拉傑迪係列B ig 到恭喜佢
我以為列b係國家隊同隊友反哂面
應該主要同教練反面?
邊度買?
好似教練+魔笛
有一場對意大利,應該最少喱場有得出啩
蘇沙記得,第二個直頭無印象痴撚線架嗰期
無咗haaland, 屈就啲要個billingham 或vinicious
At the moment, Alessandro Florenzi, Brahim Diaz and Messias should stay in Milan for another season.

[Sky Sport]
可能係hangover 咗
發現自己對未賣盤之前嗰陣嘅印象唔知點解好好好
可能嗰陣知道球會真係無錢
接受咗免簽陣限米煮限飯
洗剪吹 Menez Kucka Rami 巴卡
幾個喺我印象中都唔差
但嗰幾年成績係差到

反而賣盤之後睇得仲辛苦
直到武肺停賽之前成件事係冇改變過
撚式足球除咗有一排士氣波唔差之外
都係延續咗之前攻不銳守不穩嘅問題
告仔冇供應 水槍得半季
Carlo #Ancelotti: "My Milanese friends tell me not to let them win #Liverpool or they will have 7 #UCL  like #ACMilan. I have an extra motivation for this game."
嗰時都有堆球員比人印象唔錯嘅, 例如 文獨 巴卡(第一季) 古卡 泰拉拔 法老之類
我係睇返wiki先知原來嗰段時間成績咁差
尤其西多同恩沙基嗰兩季
所以先奇怪點解我印象中呢班仔會咁勁

反而之後Montella同撚撚教
明明成績唔差(起碼有返歐霸先)
但我印象係成日睇到想嘔血
因為查狗 卡生呢啲貴價買返嚟踢到成pat屎咁
左查右蘇
記得嗰排係左邊冇翼
跟住閘係RR
而家左邊問題解決咗
到右邊便秘
如果卡隊狀態穩啲就好
撚撚有巴卡好守得wo
撚式巴卡係好撚勁
尤其佢未嚟嗰陣我哋防中係Biglia同蒙隊
個對比大到
sales要躪了?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞