[相隔11年] 意甲冠軍AC米蘭球迷暨意甲亞軍查漢奴古討論區 301

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
睇番原來佢最尾6場3g6a
睇佢哋啲合照似埋唔到堆,我哋冇南美人
係咪得迪達
Mbappe:
“My bond with Milan is special. When I was little I had an Italian babysitter and I spent a lot of time with her family who were all Milan fans. Thanks to them I supported Milan and watched a lot of their games. I have always said: If I ever play in Italy it will only be for Milan. I can’t help but congratulate them for the Scudetto, with many French teammates playing there and Ibrahimovic, a legend whom I respect a lot.”
messi同3號龍應該勁獨, 更衣室慶祝都冇人理, messi唔去巡遊心態應該係廢事應對, 會心累

Honda
好L彩
其實季中扣大位射波呢招好work
應該有練過射右上角
但之後唔順下下射上天
如果佢兩招都練熟就真係不得了
Welcome
應該性格問題啫
佢呢啲捱上嚟嘅應該都係沉默啲
落底同扣大位要一樣一半先得
係人都知你去邊就好易守
聽到我好心酸
我又覺得美斯續得過
後備攻擊手,合格有突
米蘭達都得叫意大利人,美斯冇南美隊友,隊友又好多大球會出身可能冇乜共同語言
但佢黎左意大利好多年
應該都同慣意大利人交流掛
我首席撐美斯後備留佢絕對ok

今年都叫6G3A
米蘭迪都有同意大利隊友同其他門將大合照,美斯真係唔見
唯一話題就係pizza 唔可以有菠蘿
係,除非練到天下得一洛賓同大哨咁
Leao喺意甲邊路一對一其實大部分都犯推左硬爆
不過太快太大隻無乜人mark到
睇下嚟緊歐聯呢招可唔可以咁得心應手
仲有邊度有得買主場波衫
想印廢老
佢同Theo 呢招走底線 地波cutback 明明好勁
但Theo 而家好少用
係咪驚比人反擊
反正leao依家自己都搞掂意甲條左路
Theo多咗衝入中路
Theo同佢一個落底一個Cut in
交叉咁換位下季再練熟D真係不得了
前提係續到Leao
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞