[相隔11年] 意甲冠軍AC米蘭球迷暨意甲亞軍查漢奴古討論區 301

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
蛆2012黑哨果年不敗奪冠入68球,仲少過我地
Didac vila 西甲攔截王
https://www.youtube.com/shorts/RUGyGJ4rEzk

當年係 #pioliout
到今日皮狗is on fire
真係覺得佢抵得住壓力好勁...
都係頭個幾場姐
疫情停完賽返黎就係咁羸
伊巴救左佢
因為前朝淨落班人仲廢
接近無個用到
d 音樂好撚funny
比美國佬買好定壞 學利咁玩自負盈虧唔係咁易,意甲咁窮
買返黎果D都係廢果下慘
On 9 October 2020, Cerci signed for Serie C club Arezzo.[67] In March 2021, he was banned from training by the club after an altercation during training. On 23 April 2021, his contract was terminated by mutual consent

到而家都無班落...
佢當年係拖仔刷到雙10真係奇蹟黎音樂比利係多仔柒完番意甲都叫證明自己, 佢真係跌到一落千丈
基斯甸臣(Andreas Christensen)
巴克里(Ross Barkley)
施耶治(Hakim Ziyech)
Christensen唔係話去疤定邊度
入面有邊件會想黎我米

即刻狗衝 問緊作客會唔會有貨
我買下年算,要冠軍章
施丹已拒絕巴黎邀請擔麥巴比助手
https://lih.kg/3016504
記得仲有小法老尼安個期
個陣仲係外國讀緊書
屌喇星好彩岩時間睇波唔使起身
打後番左HK番工基本上3:45一定係閪波起身睇賽果
有時連精華都可以唔睇哂自己時間

而家特登開VPN睇個十幾分鍾精華場場都
果陣啲波成日猜猜斬斬
總之好柒 又入唔到人地禁區
然後對面快少少 就爆到老母都唔認得我
啲球員成日要1 on 1
比人撚到仆街
我都好想睇下車仔無左油狗點使錢法
呢個算係咁
好似入過波
不過成日好快被換走
仲有屋企跳落泳池
跟本就弱智
果期成撚日係對面禁區門口猜猜猜 猜唔入就白蒙鳩吊個高波入去無人接到 俾人打反擊 一係abate傳中miss晒禁區入面所有人去咗另外一面邊線 仲有白蒙係後半場自轉搵唔到人比人搶波/傳俾abate 比對面close down然後求能其向前起高波
仆街個陰影大到而家個腦仲有畫面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞