[相隔11年] 意甲冠軍AC米蘭球迷暨意甲亞軍查漢奴古討論區 301

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
查狗唔好講埋D廢話就無咁多人串佢, 第一場就話咩同勁隊友好易踢, 成日借D意抽水, 贏到咪攞到盡, 輸左就企企比人笑啦
Hakan Çalhanoğlu:

2020/2021: Finished 2nd in Serie A with AC Milan behind Inter Milan.

2021/2022: Moved to Inter Milan and finished 2nd in Serie A behind AC Milan.

我咁睇:

錢馬呢d應該愛米蘭但更愛錢
查呢d應該又愛錢又雇傭兵心態
上季感覺佢對伊巴老馬講果d紅黑DNA無咩feel
最煩係佢走咗之後 成日係sns度成日講埋啲野奇撚怪怪咁
又暗串啲米蘭fans 入個波鏟草 又做埋啲肉鳩酸野
雙雄咁多年大把兩隊都打齊 好少有一個過去得咁肉酸
佢數據今季係靚 但大國際中場命脈明顯係波素域同巴里拉
你睇國際波素域傷咗果排啲戰績
仲有國際三中堅加埋前場清高 佩列錫身高優勢 有利佢freekick刷助攻
查狗唔好講埋D廢話就無咁多人串佢, 第一場就話咩同勁隊友好易踢, 成日借D意抽水, 贏到咪攞到盡, 輸左就企定定比人笑啦
條友講親野都要抽下我蘭水
好在去左P$G, 最多係柒個陣笑下, 唔駛係意甲篤眼篤腳
一隻手拍唔響
廢老減人工都返黎幫手
AC Milan are ready to extend Ibrahimovic's contract for another year with a salary around €2,5M, if Zlatan decides to continue to play. If Ibra choices to close his career, he can enter in Raiola's agency as frontman and agent. Reflections still ongoing.
2.5m做第3前鋒都ok
新吸血鬼
作為絲打終於有福了
咁短既
力子3.5, 加埋伊巴2.5, 都低過依家伊巴7m
得罪講句 好垃圾
蘭官方嗰條仲好J
bns 我用開日本 我忘記咗佢其他地方都有倉
不過得齊貨再諗 而家乜都冇
力子正選唔太睇好
是否太悲觀
正選應該都會係豬sir
講開又講 古仔 錢馬都交下戲 去左蛆狗果兩條友完全冇聲
原來威尼爾識玩
和波拉卡里亞利一齊落意乙
卡利琴日睇, 最後攻極唔入真係抵佢死
話時話迪迪仔都3個意甲, LOCA去左狙一冠都冇
下季前鋒origi 豬腦 伊巴
攻中 brahim adli 古力

全部後備料, 究竟會唔會買人

見到有ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞