[相隔11年] 意甲冠軍AC米蘭球迷暨意甲亞軍查漢奴古討論區 301

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
仲想知多兩個蘭撚迪c高同祖高域嘅反應
今季真係好癡線 連c7 son tata都有份救過隊波

救咗成6.7分
因為憎皮狗
其實以前兩隊冇咩多 算唔上好 但未算話真係差 球員間fd底都有 好似pato同古天奴
應該係拜超太悶
除左google人同藥膏無貢獻外
幾乎個個都有精采時刻
我記得好多年前mr x有傳佢
我記得巴打講過(唔記得高登定連登)
蛆係仇家, 隔離街係關係差嘅親戚/鄰居

加上當年馬隊退休, 佢地有球迷舉牌歡送
除左查狗,無特別憎隔離街
祖高域準備緊今晚打法網第一round
我好憎佢地隻馬天尼斯
諗起64
係 我最初睇米蘭頭十年係咁類似關係
近十年就唔太似 但未去到話差
辛尼迪同馬隊都關係幾好 米蘭fans都好尊重國際4號(包括我)
Scaroni話0-5真藍黑差d炒撚左牙皮
https://sempremilan.com/scaroni-milan-maldini-pioli-stadium-redbird

Everything starts from December 2019, with 0-5 against Atalanta. Have you thought about it?

“Don’t tell me about that game, I was there and it was a very bitter day. We thought about the sacking of Pioli but luckily we decided the opposite and the virtuous period that led us to the Scudetto and to have the accounts more in place.”
另外巴隊阿哥算係國際名宿 係國際打咗近廿年
不過當年淫蟲時代米蘭同祖記有個神聖同盟直到電話門
所以要去挑戰西超

諗番而家意甲真係無人有能力打雙線, 大家都養唔起
前幾年祖得嘅。。。
有無師兄今朝無睇成個慶祝
而家放工慢慢睇番慢慢歎

都係好開心
我睇埋先訓 今日放假
三隊d人都無乜料到喎
係英超屈福特執番屌老虎得唔得
唔係賤種烏雞架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞