[相隔11年] 意甲冠軍AC米蘭球迷暨意甲亞軍查漢奴古討論區 301

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
我玩online 85
係咪依家慶祝? 好多人
LIVE , the Milan party continues. The bus tour around the city
https://youtu.be/JMu6GtL2auc
領袖風範
睇到眼濕濕
大家覺得今年遲遲都未推出下一年嘅波衫係咪就係想等埋睇吓係咪攞到冠軍 先至再決定 正常季尾最尾嗰一兩場經會着
早排試新衫失分,唔好搞咁多嘢
high到

我仲用緊喎
伊巴臨走果季, 聯賽排第二, 跟住就轉會走咗
估唔到咁多年之後番黎帶領米蘭重奪聯賽冠軍
睇住呢幾季米蘭崛起真係好睇過戲
如果發生係英超嘅話應該已經俾全世界捧到上太空
其他聯賽都有啲難,幾個頂級聯賽都有山寨王,李城嗰季偷到雞已經好奇蹟
今季都係因為蛆仲未起番身,阿特蘭大回塘,拿仔自己keep唔到,同埋國米臨尾跣腳,下季幾隊企番穩應該都幾惡踢

諗返起今季季前又係講啲類似嘅嘢
幾隊波都換教頭,羅馬又大使錢之類
Update咗吧 位置係 LWB

霸氣
米蘭班友high到
阿狗就算吧啦
從來都唔覺勁

係驚都係國米同蛆狗
最多加埋拿仔羅馬
拿仔佢贏個排我話史巴會跣腳都有D心, 點知條友真係派膠
睇住呢幾季米蘭崛起真係好睇過戲
如果發生係英超嘅話應該已經俾全世界捧到上太空
其他聯賽都有啲難,幾個頂級聯賽都有山寨王,李城嗰季偷到雞已經好奇蹟
今季都係因為蛆仲未起番身,阿特蘭大回塘,拿仔自己keep唔到,同埋國米臨尾跣腳,下季幾隊企番穩應該都幾惡踢

諗返起今季季前又係講啲類似嘅嘢
幾隊波都換教頭,羅馬又大使錢之類
我果陣都話唔怕既, 佢地未必夾, 羅馬就始終點換人都係咁上下
阿狗就算吧啦
從來都唔覺勁

係驚都係國米同蛆狗
最多加埋拿仔羅馬
拿仔佢贏個排我話史巴會跣腳都有D心虛, 點知條友真係派膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞