[相隔11年] 意甲冠軍AC米蘭球迷暨意甲亞軍查漢奴古討論區 301

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
https://youtu.be/J_VwrzY1XYA
3:18左右開始睇
無廢老,中鋒個位無人打得穩,even係今季有住烏係到,能力上,心理上佢真係居功至偉
發覺連外國啲ig page有唔少人鐘意咁講 但明明今季伊巴聯賽入波只係少住烏3球
絕殺拉素嗰球佢嘅功勞都價值連城
伊巴直頭帶番起隊波,佢黎果時米蘭排緊第10仲俾真藍黑大炒,最多話今年無佢出場果時隊波都keep到,佢上年正常狀態下出場打中下遊係輕鬆好多
禁事實上今件住烏係d大賽到,入好多波 (打隔離街反cap)好重要

廢老反而係正常發揮屈下d中,中下游隊
佢Mental個價值大過佢場上價值好多
特別係隊波咁多後生仔
睇波淨係睇數據既都係傻鳩
有伊巴係前場hold 波, 班後生仔會定好多,特別係brahim ,
家有一老如有一寶,
不過伊巴如果奪冠退休都係好事黎

同埋之前最驚有伊巴依賴症,
最後證明無發生到,係好事黎
伊巴最勁屌查狗,個陣leao好似仲撐查unfollow咗伊巴
我都想佢呢刻退係最好,留番既都係美好既回憶,今季唔記得邊場波佢傷愈復出miss左好多chances, 呢度既巴打都屌晒鬼(雖然大家都係肉緊唔係真心想屌佢),唔想佢踢多季有咩柒野留底
無錯,係最美好既時光退,
大家都會記住最好既畫面,
如果唔係只會俾人冠上x狗稱號
覺得佢冇乜理由唔掛,國際賽下次兩年後,佢而家身體狀態好難踢落去,高峰時退落嚟最好
Hakan Çalhanoğlu:

2020/2021: Finished 2nd in Serie A with AC Milan behind Inter Milan.

2021/2022: Moved to Inter Milan and finished 2nd in Serie A behind AC Milan.

伊巴好少follow人, follow都係隊多
查狗IG 萬幾個comment 串鳩佢
有班放小丑icon
我咁睇:

錢馬呢d應該愛米蘭但更愛錢
查呢d應該又愛錢又雇傭兵心態
上季感覺佢對伊巴老馬講果d紅黑DNA無咩feel
成世人最受歡迎係呢次
最煩係佢走咗之後 成日係sns度成日講埋啲野奇撚怪怪咁
又暗串啲米蘭fans 入個波鏟草 又做埋啲肉鳩酸野
雙雄咁多年大把兩隊都打齊 好少有一個過去得咁肉酸
佢數據今季係靚 但大國際中場命脈明顯係波素域同巴里拉
你睇國際波素域傷咗果排啲戰績
仲有國際三中堅加埋前場清高 佩列錫身高優勢 有利佢freekick刷助攻
得查漢,得聯賽第二
唔好對$馬有任何幻想啦
如果真係愛米蘭, 那怕係排名低過錢
都無可能同馬隊講I do what Mino tells me
連門面功夫都唔做
其實佢咁輕易就轉會,硬係覺得同隊員炒左先咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞