[Goodbye And Thank You Bale, Isco] 皇家馬德里球迷吹水區(307)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
老實講1億真係搏唔過 下季有迪加 alaba客串DM後備算 佢自己都鍾意踢中場
本身80已經貴
More than 80真係水魚
雲加先40幾
佢哋最叻話有政府同銀行撐腰
先唔講個垃圾政府窮到燶先
而家講緊係同銀行做生意,你還唔到錢,佢點會借錢俾你
Blanco係咪季初有出過之外, 就無再踢過一隊?
屌佢老母 垃圾鈀係度抬價
最好佢地真係100m買左佢完全唔覺得值60m以上 有米路alaba都唔缺防中啦 缺創造型中場多d 摩迪走左都唔知邊個俾到靚波
覺得雲加踢cm位有潛力做到笛嘅工作
不過100m去補隻黑鳩防中真係咪玩
世一都咁話
反正中場有kcm vvd 雲加 c8 必要時可以搵埋艾蛇頂 無咩必要高位死追touchme
求下你加盟
飯!
🚨 As Monaco has increased their Asking price for Tchouameni , They want €90M + 20M in Add ons [ RMC Info Talk Sport ]

😂
唔該快d賣俾p$g🙏🏿唔好煩
🚨| During the game against Real Betis, the cameras caught Marcelo saying to Lucas Vazquez: "The club is not going to renew me... I've been a f***ing example." @marca https://t.co/Zxqlvn978F

躝啦狗些路
🎙| Rafa Benitez: “We got Casemiro back from loan, re-signed Lucas and then signed Kovačić, but well, no one remembers that.” @marca #rmalive

賓sir
咸家剷啦
Fake news, 隊長識撚講英文
黐線, 越抬越高價
嗰陣包皮咪又係咁講
而家唔係official 我都唔信
過億留返比p$g
thank P$G 係度抬價
佢地公海出面隊隊都年年係咁買人,我地佩狗折墮到要慳住買人
最好笑係我地要係季中 j 件 馬撚 回購番佢 窮到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞