[Goodbye And Thank You Bale, Isco] 皇家馬德里球迷吹水區(307)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
再提包皮死全家
是撚旦啦,佢啲錢多到咁,少啲 follower 對佢嚟講真係 who's fucking care
鉋鈹
死開啦 貪錢閪冇誠信仲日鳩日痴埋嚟
成日拎我地出黎抽水
應該仲傾緊 fsg點會肯俾佢個轉會費
記者:你看到賓斯馬的社交動態了嗎?
(疑似諷刺麥巴比背叛)

我看到幾乎所有皇馬球員都發了。不只是他。
即使是普通人也能明白這是來自更高層的意思,不是嗎?

當我和他見面時,我會向他解釋這個決定。

https://www.facebook.com/291867934222514/posts/5215902668485658/?d=n

賓周打撚死佢啦
你永遠都唔會明佢哋有幾咁愛呢間球會
解釋?你慳啲啦,自己攬住啲錢繼續瞓啦
講得好!
條撚樣想留條後路俾三年後自己
睇死佢3年後又續約
3年後,psg應該會開到年薪3億
6億簽紙費,任揀教練/球星加盟/興建新球場
全家消費入psg數 (包埋叫雞)
但皇馬唔會買佢了
三年大把星冒起啦
夏撚又有rc
維高可能下季已經打起
真係冇必要再諗包皮
Mbappe added: "Is the Real Madrid door closed? I don't know what will happen in the future. Me and Florentino Perez have a close relationship. I don't know where I will be in three years.

收皮啦佢 呢個決定連19歲雲加都睇你唔起啦
躝開
牙朗
依家又轉左係痢就簽到touchme?
收皮啦
賓哥返到國家隊會好好勒索教訓條法甲小花
洗定碌鳩影裸照啦
咪癡佩仔金糠
touchme都無埋嘅話佩狗可以食屎
touchme不嬲都猁狗贏個馬鼻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞